Huomioi nämä asiat lumilinkoa ostaessasi

Tehokas lumilinko tuo avun lumenluontiin. Meiltä löytyy sopivia vaihtoehtoja pienille sekä suurille pihoille kilpailukykyiseen hintaan. Husqvarna-lumilinkoja on saatavilla erikokoisilla moottoreilla ja niiden työleveydet vaihtelevat välillä 61–76 cm. Kaksivaiheisen syöttökierukka-/puhallinjärjestelmän, sähkökäynnistyksen, portaattoman ajonopeuden ja syvään uritettujen renkaiden ansiosta Husqvarnan lumilinko on paras lumilinko talven hankaliin haasteisiin.  Millaisiin paikkoihin lumilinko sopii?  Linko siivoaa paksun lumipeitteen pihateiltä ja kulkuväyliltä nopeasti ja …

Lukuaika 2 min.

Tehokas lumilinko tuo avun lumenluontiin. Meiltä löytyy sopivia vaihtoehtoja pienille sekä suurille pihoille kilpailukykyiseen hintaan. Husqvarna-lumilinkoja on saatavilla erikokoisilla moottoreilla ja niiden työleveydet vaihtelevat välillä 61–76 cm. Kaksivaiheisen syöttökierukka-/puhallinjärjestelmän, sähkökäynnistyksen, portaattoman ajonopeuden ja syvään uritettujen renkaiden ansiosta Husqvarnan lumilinko on paras lumilinko talven hankaliin haasteisiin. 

Millaisiin paikkoihin lumilinko sopii? 

Linko siivoaa paksun lumipeitteen pihateiltä ja kulkuväyliltä nopeasti ja helposti. Lumilinko toimii erilaisilla alustoilla, kunhan ne ovat tasaisia ja vapaita vierasesineistä, jotka voivat hajottaa lingon. Lingolla pääsee siivoamaan lumet myös paikoista, joihin traktorilla ja mönkijällä ei mahdu ajamaan. 

Lumilinko liikkuu joko renkailla tai teloilla. Tasaisella alustalla renkaat riittävät hyvin, mutta telalingosta on apua jäisellä pohjalla tai rinteisissä paikoissa, joissa tarvitaan parempaa pitoa. 

Millaisessa lumihangessa lumilinko toimii? 

Pakkaslumi ja kerrostunut lumi on lingolle helppo homma, märkä lumi sen sijaan voi tukkia lingon. Lumipatjan ollessa erityisen paksu täytyy lingon liikkua sen läpi hitaasti. Myymissämme lingoissa on nopeudensäätö, jonka avulla on mahdollista hidastaa ja nopeuttaa lingon vetoa tarvittaessa. 

Lumilinkojen ominaisuudet 

Lingoissamme on sähkökäynnistys, joka tekee käynnistämisestä vaivatonta. Esimerkiksi Husqvarnan Smart Start- ominaisuus toimii, kun linko liitetään käynnistäessä pistorasiaan. Lumilingoistamme löytyy myös käännettävä lumitorvi, jonka avulla lumi saadaan puhallettua oikeaan suuntaan. Useissa lingoissamme on ajovalo, jonka avulla lumityöt onnistuu myös pimeällä. Osasta linkomalleistamme löytyy myös käyttömukavuutta lisäävät lämpökahvat.  

Lumilingon huoltaminen 

Suosittelemme lumilingolle aina vuosihuoltoa kauden päätteeksi. Olemme valtuutettu Husqvarna-huoltoliike, tutustu lumilinkojen huoltopalveluihimme.    

Autamme sinua mielellämme sopivan lumilingon valinnassa! 

Liittyvät tuotteet