Tuo vesijetti huoltoon ja talvisäilöön

Valmistele vesijetti talvisäilytykseen ja varmista, että aallot kannattelevat myös tulevina vuosina. Lue lisää vesijetin huollosta ja talvisäilytyksestä!

Vesijetin valmistelu talveen

Vesijetillä voi halutessaan ajaa pitkälle syksyyn, niin kauan kuin säästä nauttii. Viimeistään vesistöjen jäädyttyä on kuitenkin aika siirtää vesijetti talvisäilöön. Jotta talvisäilytys onnistuisi ilman ikäviä yllätyksiä, on huomioitava asianmukaiset valmistelut.

Erityisesti merivedessä käytetyn vesijetin lauhdutinjärjestelmä tulee viimeistään ennen talvisäilytystä huuhdella huolellisesti vesijohtovedellä, ellei säännöllistä huuhtelua ole tehty jokaisen käyttökerran jälkeen. Huuhtelussa järjestelmästä kulkeutuu ulos suolainen merivesi, joka aiheuttaa korroosiota jäädessään lauhduttimeen. 

Vesijetti on myös syytä huoltaa syksyllä ajokauden päätyttyä. Syksyllä tehtävä huolto takaa, että moottoriin jäävät talven ajaksi puhtaat öljyt ja laite on keväällä valmis käyttöön.

Vesijetin vuosihuolto

Huomioimme vesijettien huollossa Suomen vaativat olosuhteet ja talvikauden haasteet ja valmistelemme vuosihuollon yhteydessä vesijetin talvikauden säilytykseen. Huolellinen ylläpito pidentää vesijetin käyttöikää ja helpottaa vesijetin käyttöönottoa keväällä.

Vuosihuoltoon kuuluu vetoakselin, turbiinin, impellerin sekä moottorin käsittely korroosionestoaineilla, jotka estävät kyseisten osien hapettuminen talven aikana. Lisäksi vesijetin lauhdutinjärjestelmään ajetaan vesihuuhtelun jälkeen glykolia, mikä ehkäisee lauhdutinjärjestelmän korroosiota ja estää jäätymisen, jos vesijettiä säilytetään talven ajan kylmässä tilassa. Huoltoon kuuluu myös stabilointiaine, joka pitää tankkiin jäävän polttoaineen käyttökelpoisena talven yli.

Sea-Doo-vesijetin huolto ja talvisäilytys

Huollamme ja korjaamme kaikki Sea-Doo-vesijetit ammattitaidolla ja maahantuojan valtuuttamana.  

Huollon lisäksi voimme myös säilyttää vesijetin talven yli. Talvisäilytys sisältää talvihuoltopaketin. Kevään tullen voit noutaa käyttövalmiin laitteen silloin kuin sinulle sopii – vaikka heti jäiden lähdettyä.

Varaa aika vesijetin huoltoon ja talvisäilytykseen helposti tästä.

Liittyvät tuotteet

Liittyvät artikkelit