Varmista ensi kesän vesijetti ja tilaa ennakkoon

Kauden 2023 vesijetit myydään nyt – varmista omasi heti, sillä viime kaudella nämä vauhtihirmut loppuivat kesken, ja osa halukkaista jäivät ilman jettiä. Toimi siis heti!

Lukuaika 2 min.

Ennakkoon tilaavalle kolmen vuoden takuu

Kauden 2023 vesijetit ovat tilattavissa. Vuoden 2022 loppuun mennessä tehtyihin ennakkotilauksiin kuuluu kolmen vuoden takuu uudelle vesijetille normaalin kahden vuoden takuun sijasta. Ennakkotilaajat saavat myös turvavarustesarjan, ankkurin ja rekisteröintitarrasarjan.

Vuonna 2022 uudet vesijetit loppuivat jo ennen kesäkauden alkua. Nopeasti suosiotaan lisännyt vesijetteilyharrastus on lisännyt laitteiden kysyntää ja uusia laitteita valmistetaan vähemmän kuin innokkaat ajajat tarvitsisivat. Tilaamalla ajoissa varmistat, että saat haluamasi vesijetin kesäksi!

Miten valitset sopivan vesijetin

Jos mietit vielä mikä vesijettimalli sopisi sinulle, tai vesijetteily on sinulle uusi harrastus, myyjämme Petri Kähkönen auttaa mielellään sopivan mallin valinnassa sekä perehdyttää laitteiden valintaan ja käyttöön. Neuvomme tarvittaessa myös sopivien ajovarusteiden valinnassa.

Vesijetit luovutetaan huollettuna

Vesijetit tulevat meille osittain kasattuina ja kasaamme jetit lopulliseen muotoonsa liikkeessämme. Laite myös huolletaan ennen luovutusta ja käyttäjä saa käyttöperehdytyksen laitetta noutaessaan. Ennakkotilatut vesijetit luovutetaan asiakkaille kevät- tai kesäkauden aikana ja veloitamme vesijetit asiakkailta vasta luovutushetkellä. Saat meiltä kysymällä lisätietoa tarkemmista saatavuustiedoista, luovutuspäivistä ja rahoitusvaihtoehdoista.

Vesijetin turvavarusteet

Vesijetin pakollisiin turvavarusteisiin kuuluvat turvavarustesarja (taskulamppu, pilli, köysi ja äyskäri) ankkuri tai mela, kuljettajan kelluntaliivi, sekä paperiset merikartat. Ajaessa myös rekisteritunnus täytyy olla näkyvillä molemmin puolin vesijettiä. Pakollisten turvavarusteiden lisäksi suosittelemme vesijetteilijöille myös neopreenisiä ajohousuja, jotka suojaavat käyttäjäänsä veteen pudotessa turbiinin vesipaineelta.

Vesijettiin kuuluvat lisävarusteet

Vesijetteilyn sujuvuutta, monipuolisuutta ja hauskuutta on mahdollista lisätä esimerkiksi plotterilla, lepuuttajilla, lisätankeilla, kylmälaukuilla, vetopylväillä tai kahvanlämmittimillä. Erityisesti hellepäivien iloksi suosittelemme myös vetorenkaita ja muita Joben vesileluja.  Kaikki nämä ovat saatavilla kattavassa ajovarusteiden valikoimassamme.

Liittyvät tuotteet

Liittyvät artikkelit