Videosarja: Tietoisku Sea-Doo vesijetin ostajalle

Vesijetteily on mukava harrastus koko perheelle – ei ainoastaan vauhtihirmuille. Tässä videosarjassa esittelemme Sea-Doo vesijetin hankintaan ja ylläpitoon liittyviä asioita sekä esittelemme jetteilyyn suunniteltuja varusteita. Lisäksi videoilla käydään läpi Viitasalolta saatava vesijetin talvisäilytyspalvelu sekä ammattitaitoinen vesijetin huolto- ja korjauspalvelu. Mukavia katseluhetkiä – ja tervetuloa kaupoille asiantuntevaan Kone-Viitasaloon. Vuoden 2023 vesijettimallien ennakkomyynti on nyt käynnissä. Viitasalolta …

Lukuaika 1 min.

Vesijetteily on mukava harrastus koko perheelle – ei ainoastaan vauhtihirmuille. Tässä videosarjassa esittelemme Sea-Doo vesijetin hankintaan ja ylläpitoon liittyviä asioita sekä esittelemme jetteilyyn suunniteltuja varusteita. Lisäksi videoilla käydään läpi Viitasalolta saatava vesijetin talvisäilytyspalvelu sekä ammattitaitoinen vesijetin huolto- ja korjauspalvelu.

Mukavia katseluhetkiä – ja tervetuloa kaupoille asiantuntevaan Kone-Viitasaloon.

Vuoden 2023 vesijettimallien ennakkomyynti on nyt käynnissä. Viitasalolta löydät sopivat vesijetit niin matka-ajoon, kalastukseen kuin vesiurheiluun ja temppuiluun. Mallistosta löytyvät ketterät Sea-Doo Sparkit, tehokkaat Sea-Doo GTX– ja RXP -mallit sekä kalastukseen sopivat mallit.

Ota yhteyttä vesijettimyyjäämme Petriin:

Liittyvät tuotteet