Ota yhteyttä

Kone-Viitasalo - Raisio

Kone-Viitasalo on raisiolainen konekauppa ja pienkonekorjaamo, joka aloitti liikkuvana maatalouskonehuoltona vuonna 1966. Turun nurkalle Viitasalon korjaamo ja myymälä juurrutettiin 90-luvulla, kun valikoimaan lisättiin pienkoneiden korjauspalvelut sekä varaosamyynti. Myöhemmin paletti on laajentunut myös metsä- ja puutarhakoneisiin sekä mönkijöiden ja vesijettien myyntiin ja huoltoon.

Viitasalolla asiakas kohdataan vanhan perheyrityksen tinkimättömällä palveluasenteella. Palo teknisten ongelmien ratkaisuun on säilynyt läpi vuosikymmenten ja väitämme, että huoltohalliin pakattu tietotaito hakee vertaistaan myös valtakunnallisella tasolla.

Oikea Konekauppa Viitasalo kutsuu palveltavaksi Raisiossa Voudinkadulla, hyvien yhteyksien ääressä. Tervetuloa!

Myy ja huoltaa tuotemerkit

Kone-Viitasalo osaksi Oikean konekaupan verkostoa

Oikea konekauppa yhdistää parhaat pienkoneliikkeet verkostoksi, joka palvelee mutkattomasti myös netissä. Oikea konekauppa tarjoaa vuosikymmenien osaamisen paikallisten asiantuntijoiden voimin: Kone-Viitasalo Raisiosta, Koneliike Olenius Helsingistä, Flexo-Power Porvoosta, Radical Motors Porista ja Konetarvike Viitasaarelta ovat nyt saman katon alla.

Olet jatkossakin lämpimästi tervetullut asioimaan myymälöissämme paikan päällä, mutta nyt ostosten tekeminen ja huollon varaaminen on helppoa myös kotisohvalta.

Oikea konekauppa on lämminhenkinen asiantuntijaverkosto, joka neuvoo oikean tuotteen valinnassa sekä huoltaa ja korjaa laitteet yhtä huolella kuin omansa. Meille on tärkeää, että ostamasi laitteen käyttö on sujuvaa, joten neuvomme ja opastamme käyttöönotossa mielellämme, eikä yksikään tuotteisiin liittyvä kysymys ole tyhmä.

Oikeasta konekaupasta löydät oikeat tuotteet, avuliaan ja asiantuntevan henkilökunnan sekä laadukkaan huollon kaikille laitteille. Myymme ja huollamme markkinoiden laadukkaimmat pienkoneet, menopelit, työkalut ja tarvikkeet vuosikymmenien kokemuksella.

Konetarvike - Oikea Konekauppa
Kauppakaari 2, 44500 Viitasaari
Tutustu myymälään

FlexoPower - Oikea Konekauppa
Mestarintie 12, 06150 Porvoo
Tutustu myymälään

Viitasalo - Oikea Konekauppa
Voudinkatu 3, 21200 Raisio
Tutustu myymälään

Olenius - Oikea Konekauppa
Isopellontie 3, 00720 Helsinki
Tutustu myymälään

Radical Motors - Oikea Konekauppa
Haapamäentie 2, 28130 Pori
Tutustu myymälään

Alueen tyytyväisimmät asiakkaat

Nopeat ja luotettavat toimitukset

Monipuoliset maksutavat

Luotettava kotimainen yritys

Viitasalon vaihtokoneet

Kurkkaa Konetarvikkeen vaihtokonevalikoima tai pyydä tarjous omasta vaihturistasi. Alueen parhaat hyvityshinnat!