Ota yhteyttä

Koneliike Olenius - Helsinki

Koneliike Olenius on Helsingin vanhin pienkoneliike. Vuonna 1979 perustettu täyden palvelun koneliike myy, huoltaa, korjaa ja säilyttää likipitäen kaikkea mitä pihalla, puutarhassa, metsässä tai vapaa-ajan seikkailuissa tarvitset.

Oleniukselta löydät laajan valikoiman alan parhaita puutarha- ja metsäkoneita, mönkijöitä, vesijettejä ja varusteita sekä puuhastelijoille että kiireisille ammattilaisille. Osaava henkilökunta varmistaa, että yksikään piipahdus myymälään ei ole turha, eikä yksikään pienkoneisiin liittyvä tarve jää vaille ratkaisua. Kokeile!

Oikea Konekauppa Olenius odottaa vierailuasi Kehä I:n kainalossa, keskellä kaikkea!

Myy ja huoltaa tuotemerkit

Koneliike Olenius osaksi Oikean konekaupan verkostoa

Oikea konekauppa yhdistää parhaat pienkoneliikkeet verkostoksi, joka palvelee mutkattomasti myös netissä. Oikea konekauppa tarjoaa vuosikymmenien osaamisen paikallisten asiantuntijoiden voimin: Kone-Viitasalo Raisiosta, Koneliike Olenius Helsingistä, Flexo-Power Porvoosta, Radical Motors Porista ja Konetarvike Viitasaarelta ovat nyt saman katon alla.

Olet jatkossakin lämpimästi tervetullut asioimaan myymälöissämme paikan päällä, mutta nyt ostosten tekeminen ja huollon varaaminen on helppoa myös kotisohvalta.

Oikea konekauppa on lämminhenkinen asiantuntijaverkosto, joka neuvoo oikean tuotteen valinnassa sekä huoltaa ja korjaa laitteet yhtä huolella kuin omansa. Meille on tärkeää, että ostamasi laitteen käyttö on sujuvaa, joten neuvomme ja opastamme käyttöönotossa mielellämme, eikä yksikään tuotteisiin liittyvä kysymys ole tyhmä.

Oikeasta konekaupasta löydät oikeat tuotteet, avuliaan ja asiantuntevan henkilökunnan sekä laadukkaan huollon kaikille laitteille. Myymme ja huollamme markkinoiden laadukkaimmat pienkoneet, menopelit, työkalut ja tarvikkeet vuosikymmenien kokemuksella.

Konetarvike - Oikea Konekauppa
Kauppakaari 2, 44500 Viitasaari
Tutustu myymälään