Ota yhteyttä

Radical Motors - Pori

Radical Motors on vuonna 2009 perustettu porilainen moottoriurheilun erikoisliike, jonka putkistoissa virtaa bensa. Radical Motorsin erikoisalaa ovat kaikki pyörillä ja bensiinillä kulkevat pelit sekä aalloilla kannattelevat vesijetit ja perämoottorit. Tehokas ja hyväntuulinen tiimi myy, huoltaa ja korjaa kaikkien merkkien moottoripyörät, mönkijät, mopot, vesijetit ja perämoottorit.

Paikallisille tuttu mutteritalo kätkee sisäänsä laajan valikoiman vaihtoehtoja sekä vuosikaupalla syvää intohimoa alaa kohtaan. Saman kulmikkaan katon alta saat kaiken varaosista vauriokorjauksiin ja vinkkeihin. Jos sitä ei täällä myydä tai osata huoltaa, ei sitä kannata ottaa alle ollenkaan.

Tutustu rentoon meininkiin YouTubessa tai jarruta suoraan pihaan – Oikea Konekauppa Radical Motors odottaa lentokentän kulmalla!

Myy ja huoltaa tuotemerkit

Radical Motors osaksi Oikean konekaupan verkostoa

Oikea konekauppa yhdistää parhaat pienkoneliikkeet verkostoksi, joka palvelee mutkattomasti myös netissä. Oikea konekauppa tarjoaa vuosikymmenien osaamisen paikallisten asiantuntijoiden voimin: Kone-Viitasalo Raisiosta, Koneliike Olenius Helsingistä, Flexo-Power Porvoosta, Radical Motors Porista ja Konetarvike Viitasaarelta ovat nyt saman katon alla.

Olet jatkossakin lämpimästi tervetullut asioimaan myymälöissämme paikan päällä, mutta nyt ostosten tekeminen ja huollon varaaminen on helppoa myös kotisohvalta.

Oikea konekauppa on lämminhenkinen asiantuntijaverkosto, joka neuvoo oikean tuotteen valinnassa sekä huoltaa ja korjaa laitteet yhtä huolella kuin omansa. Meille on tärkeää, että ostamasi laitteen käyttö on sujuvaa, joten neuvomme ja opastamme käyttöönotossa mielellämme, eikä yksikään tuotteisiin liittyvä kysymys ole tyhmä.

Oikeasta konekaupasta löydät oikeat tuotteet, avuliaan ja asiantuntevan henkilökunnan sekä laadukkaan huollon kaikille laitteille. Myymme ja huollamme markkinoiden laadukkaimmat pienkoneet, menopelit, työkalut ja tarvikkeet vuosikymmenien kokemuksella.

Konetarvike - Oikea Konekauppa
Kauppakaari 2, 44500 Viitasaari
Tutustu myymälään