Ota yhteyttä

Viitasaaren Konetarvike - Viitasaari

Viitasaaren Konetarvike on vuonna 1986 perustettu pienkoneliike, joka myy ja huoltaa mönkijät, moottorikelkat, ruohonleikkurit, veneet, vesijetit, perämoottorit sekä piha- ja puutarhavälineet sekä kuluttajille että ammattikäyttöön.

Viitasaaren Konetarvikkeesta saat laajan ja modernin valikoiman pienkoneita, työkaluja ja varaosia kaikkiin tarpeisiin. Tiivis ja ammattitaitoinen tiimimme tekee töitä vuosikymmenien kokemuksella ja intohimosta lajiin. Paikallinen, palveleva ja lämminhenkinen henkilökuntamme odottaa Kymönselän helmassa, näppärästi E75:n varrella.

Lämpimästi tervetuloa Viitasaaren Konetarvikkeeseen – Oikeaan Konekauppaan!

Myy ja huoltaa tuotemerkit

Oikea konekauppa yhdistää parhaat pienkoneliikkeet verkostoksi, joka palvelee mutkattomasti myös netissä. Oikea konekauppa tarjoaa vuosikymmenien osaamisen paikallisten asiantuntijoiden voimin: Kone-Viitasalo Raisiosta, Koneliike Olenius Helsingistä, Flexo-Power Porvoosta, Radical Motors Porista ja Konetarvike Viitasaarelta ovat nyt saman katon alla.

Olet jatkossakin lämpimästi tervetullut asioimaan myymälöissämme paikan päällä, mutta nyt ostosten tekeminen ja huollon varaaminen on helppoa myös kotisohvalta.

Oikea konekauppa on lämminhenkinen asiantuntijaverkosto, joka neuvoo oikean tuotteen valinnassa sekä huoltaa ja korjaa laitteet yhtä huolella kuin omansa. Meille on tärkeää, että ostamasi laitteen käyttö on sujuvaa, joten neuvomme ja opastamme käyttöönotossa mielellämme, eikä yksikään tuotteisiin liittyvä kysymys ole tyhmä.

Oikeasta konekaupasta löydät oikeat tuotteet, avuliaan ja asiantuntevan henkilökunnan sekä laadukkaan huollon kaikille laitteille. Myymme ja huollamme markkinoiden laadukkaimmat pienkoneet, menopelit, työkalut ja tarvikkeet vuosikymmenien kokemuksella.

Konetarvike - Oikea Konekauppa
Kauppakaari 2, 44500 Viitasaari
Tutustu myymälään

FlexoPower - Oikea Konekauppa
Mestarintie 12, 06150 Porvoo
Tutustu myymälään

Viitasalo - Oikea Konekauppa
Voudinkatu 3, 21200 Raisio
Tutustu myymälään

Olenius - Oikea Konekauppa
Isopellontie 3, 00720 Helsinki
Tutustu myymälään

Radical Motors - Oikea Konekauppa
Haapamäentie 2, 28130 Pori
Tutustu myymälään

Alueen tyytyväisimmät asiakkaat

Nopeat ja luotettavat toimitukset

Monipuoliset maksutavat

Luotettava kotimainen yritys

Konetarvikkeen vaihtokoneet

Kurkkaa Konetarvikkeen vaihtokonevalikoima tai pyydä tarjous omasta vaihturistasi. Alueen parhaat hyvityshinnat!