Ohje: Robottiruohonleikkurin rajakaapelin asennus

Robottiruohonleikkuri ja rajakaapeli – näin asennat robottileikkurin itse. Lue ohjeet ja onnistu kerralla!

Haluatko asentaa robottiruohonleikkurin rajakaapelin? Lue tämä opas, kun haluat asentaa robottiruohonleikkurin ja rajakaapelin itse.

Näin asennat robottiruohonleikkurin ja rajakaapelin

Tarvikkeet:

  • Husqvarna-robottiruohonleikkuri, virtalähde ja latausasema
  • Rajakaapeli ja asennustarvikkeet
  • Pistorasia latausasemalle

Jos haluat asentaa robottiruohonleikkurin virtuaalisilla rajoilla, katso ohjeet täältä.

Asenna robottiruohonleikkurin rajakaapeli näin

  1. Lataa Automower® Connect -sovellus ja luo Husqvarna-tili. Valitse asennettavan laitteen malli. Sovelluksen avulla seuraat robottiruohonleikkurin toimintaa ja ohjaat sitä.
  2. Etsi latausasemalle sopiva paikka. Asenna latausasema tasaiselle alustalle, jossa on riittävästi tyhjää tilaa ympärillä ja pistorasia lähellä. Aseta robottiruohonleikkuri latausasemaan latautumaan. Latauksen kesto riippuu laitteen mallista ja kestää yleensä 30–90 minuuttia. Jos asennat langattoman robottiruohonleikkurin EPOS-tekniikalla, asenna tässä välissä viiteasema, katso ohjeet täältä.
  3. Määritä leikattavan alueen rajat. Määritä leikkuualue luomalla rajat sen ympärille. Voit käyttää joko maahan kiinnitettävää rajakaapelia fyysisenä rajana tai virtuaalista rajaa EPOS-lisäosan avulla. Voit luoda myös “saarekkeita” kukkapenkkien ja pensaiden ympärille, jotta leikkuri ei törmää niihin.
  4. Määritä hakutoiminto. Hakutoiminnon avulla voit opastaa robottiruohonleikkurin takaisin latausasemaan ja auttaa sitä pääsemään vaikeammin saavutettaville alueille. Suosittelemme asentamaan hakukaapelin, joka yhdistetään latausasemasta rajakaapeliin pihan kaukaisimmassa nurkassa. Langattomassa asennuksessa voit luoda sovelluksessa useita virtuaalisia hakutoimintoja.
  5. Määritä leikkuuaikataulu ja -asetukset. Aseta robottiruohonleikkurille haluamasi leikkuuaikataulu sovelluksessa ja mukauta halutessasi muita asetuksia kuten leikkuukorkeutta. Joissain malleissa voit luoda erilaisia leikkuualueita ja mukauttaa leikkuuta niiden perusteella.
  6. Ota rennosti! Nyt robottiruohonleikkuri on asennettu ja käyttövalmis. Robottiruohonleikkuri lataa akun täyteen ja lähtee sitten itsenäisesti liikkeelle leikkaamaan nurmikkoa.

Muista, että robottiruohonleikkuri vaatii säännöllistä huoltoa, jotta se toimii oikein ja pysyy kunnossa pitkään.

Meiltä saat kattavat huoltopalvelut robottiruohonleikkureille ja voit myös tuoda laitteen talveksi säilytykseen, mikäli haluat säästää tilaa kotona.

Liittyvät tuotteet