Ohjeet robottiruohonleikkurin asennukseen!

Husqvarnalta löytyy sopiva Automower®-robottiruohonleikkuri jokaiseen pihaan! Leikkurille on kaksi asennusvaihtoehtoa: fyysinen rajakaapeliasennus tai langaton asennus (saatavilla vain tietyissä malleissa). Katso tarkemmat asennusohjeet robottiruohonleikkurin rajakaapeliasennuksesta ja langattomasta asennuksesta.

Robottiruohonleikkurin asennusohjeet:

 1. Muodosta yhteys Automower® Connect -sovellukseen: Lataa sovellus ja luo Husqvarna-tili. Käytä sovellusta kommunikoidaksesi ruohonleikkurin kanssa ja hyödyntääksesi sen ominaisuuksia.

 2. Aseta latausasema sopivaan paikkaan: Aseta latausasema tasaiselle alustalle, jossa on riittävästi tyhjää tilaa ympärillä ja pistorasia lähettyvillä. Aseta robottiruohonleikkuri latausasemaan lataamaan akkua. Latauksen kesto riippuu mallista, yleensä se kestää 30–90 minuuttia. Jos asennat langattoman vaihtoehdon EPOS™-tekniikalla, asenna myös viiteasema.

 3. Määritä rajat: Määritä leikkuualue luomalla rajat sen ympärille. Voit käyttää joko maahan kiinnitettävää rajakaapelia fyysisenä rajana tai virtuaalista rajaa sovelluksen avulla (saatavina vain tietyissä malleissa). Voit luoda myös “saarekkeita” kukkapenkkien ja pensaiden ympärille, jotta leikkuri ei törmää niihin.

  • Määritä hakutoiminto: Hakutoiminnon avulla voit opastaa robottiruohonleikkuria takaisin latausasemaan ja auttaa sitä pääsemään vaikeammin saavutettaviin alueisiin. Olisi hyvä asentaa hakukaapeli, joka yhdistetään latausasemasta pihan kaukaisimpaan kohtaan kiinni rajakaapeliin. Langattomassa asennuksessa voit luoda sovelluksessa useita virtuaalisia hakutoimintoja.

  • Määritä leikkuuaikataulu ja asetukset: Aseta leikkurille haluamasi leikkuuaikataulu ja mukauta muita asetuksia sovelluksessa. Voit myös säätää leikkuukorkeutta haluamallesi korkeudelle. Joissain malleissa voit luoda erilaisia leikkuualueita ja mukauttaa leikkuuta niiden perusteella.

  • Ota rennosti! Nyt robottiruohonleikkuri on asennettu ja se on käyttövalmis. Leikkuri lataa akun täyteen ja lähtee sitten liikkeelle leikkaamaan nurmikkoa. Sinun ei tarvitse enää itse leikata nurmikkoa, vaan voit rentoutua ja nauttia hyvin hoidetusta pihasta.

  Muista, että robottiruohonleikkuri vaatii säännöllistä huoltoa, jotta se toimii oikein ja on pitkäikäinen. Tutustu tarjoamiimme robottiruohonleikkurien korjaus- ja huoltopalveluihin!

  Liittyvät tuotteet