Husqvarna Automower® -leikkurin virtuaalisten rajojen asennusopas

Asenna leikkurisi oikein, jotta se toimii tehokkaasti ja pitää nurmikkosi siistinä! Näillä ohjeilla saat asennettua rajakaapelittoman ruohonleikkurisi näppärästi.

Ensimmäisenä tarkista, että sinulla on kaikki tarvittava EPOS-laajennussarjalla varustetun Automower® NERA-leikkurin asentamisen.

  • Automower® NERA-robottiruohonleikkuri, virtalähde ja latausasema
  • EPOS-lisäosa, viiteasema ja virtalähde
  • Pistorasiat lataus- ja viiteasemille

Vaihe 1: Lataa Automower® Connect -sovellus
Lataa Automower® Connect -sovellus AppStoresta tai Google Playsta. Rekisteröidy sovellukseen, luo tili ja valitse ruohonleikkurisi.

Vaihe 2: Leikkurin yhdistäminen sovellukseen
Käynnistä leikkuri ja noudata sovelluksen antamia ohjeita. Jos leikkurisi akku on vähissä, suorita tämä vasta vaiheen 4 jälkeen.

Vaihe 3: Aseta latausasema paikalleen ja lataa ruohonleikkuri
Etsi paras paikka latausasemaa varten. Latausasema on sijoitettava avoimeen kohtaan ja lähelle pistorasiaa. Liitä virtalähteen matalajännitekaapeli latausasemaan ja virtalähteeseen, ja kytke sitten virtalähde 100–240 V:n pistorasiaan. Aseta ruohonleikkuri paikalleen ja kytke se päälle latausta varten. Näet sovelluksessa, kun ruohonleikkuri latautuu.

Vaihe 4: Asenna viiteasema
Etsi paras paikka viiteasemalle. Se on säänkestävä ja voi olla ulkona ympäri vuoden. Kun virtuaaliset rajat on luotu, viiteaseman on pysyttävä paikallaan samassa asennossa. Esim. lipputankoon kiinnittämistä ei siis suositella. Optimaalisen kattavuuden saavuttamiseksi viiteaseman on käytettävä samaa satelliittia kuin leikkurin. Liitä viiteasema kiinni sijoituspaikkaan ja liitä se pistorasiaan. Kun vihreä valo palaa tasaisesti, viiteasema on valmis pariliitokseen leikkurin kanssa. Muodosta pariliitos leikkurin ja latausaseman sekä viiteaseman välille noudattamalla Automower® Connect -sovelluksen EPOS-asennustuen ohjeita.

Vaihe 5: Luo virtuaaliset rajat

  1. Avaa sovellus ja odota, kunnes leikkuri löytää latausaseman etuosassa sijaitsevan telakointipisteen. Sovelluksessa on asennukseen liittyviä ohjeita.
  • Ennen rajojen luomista tarkista sovelluksesta leikkurin viitepisteen sijainti. Se auttaa sinua sijoittamaan virtuaalirajat optimaalisesti asennuksen aikana. Varmista, ettei rajoja sijoiteta lähelle puita, joiden latvus on yli neljä metriä leveä. Puut voivat vaikuttaa satelliittien peittoalueeseen vuodenajan vaihtuessa ja lehtien kasvaessa tai putoillessa.
  1. Luo virtuaaliset rajat sovelluksen appDrive-toiminnolla, joka ohjaa leikkuria myötäpäivään nurmikon ympäri. Luo raja leikkurin liikkeiden mukaan lisäämällä sovelluksessa pisteitä kulmiin tai käännöksiin. Kun olet luonut rajan, voit muokata pisteitä sovelluksen karttanäkymässä.
  2. Käytä mukautettua aluehallintaa luodaksesi poissuljettuja alueita, jotka estävät leikkuria menemästä tiettyihin alueisiin. Voit luoda näitä alueita sovelluksen karttanäkymässä valitsemalla “Lisää poissuljettu alue”. Tämän jälkeen leikkuria ohjataan vastapäivään kyseisen alueen ympäri kauko-ohjauksen avulla, jotta se luo poissuljetun alueen.
  • Jos latausasema sijaitsee työalueen ulkopuolella, voit luoda kulkureitin, joka ohjaa leikkurin työalueelta latausaseman telakointipisteeseen. Kulkureittejä voi luoda sovelluksen karttanäkymässä valitsemalla “Lisää kulkureitti”. Varmista, että kulkureitin aloituspiste on työalueen sisällä.

Liittyvät tuotteet