Black Friday

parhaat tarjoukset merkeiltä

Can-Am Milwaukee Sea-Doo Lynx Husqvarna

Black Friday 2024 – hyödynnä Oikean konekaupan tarjoukset

No related products

Black Friday 2024

Black Friday tuskin esittelyjä kaipaa, sillä kyseessä on kiistatta vuoden suurin alennusmyynti, joka tunnetaan kovista aleprosenteista ja toinen toistaan räikeämmistä tarjouksista. Black Friday sijoittuu perinteisesti marraskuun viimeiseen perjantaihin.

Synkeän marraskuun piristysruiskeessa on kieltämättä koukuttavaa karnevaalihenkeä, ja tänä vuonna siitä pääsevät nauttimaan myös Oikean konekaupan asiakkaat. Kerran vuodessa kai sopii hiukan hullutella hintojen kanssa, kunhan siitä ei tule tapa.

Yhden poikkeuksen yleiseen Black Friday -kaaokseen kuitenkin teemme, sillä Oikean konekaupan Black Friday -alennukset ovat oikeita alennuksia – eivät näennäisiä mukatarjouksia 

Mikäli rehti alennusmyynti ja edulliset hinnat laatutuotteista kiinnostavat, olet oikeassa paikassa. Oikean konekaupan Black Friday on jo ihan nurkan takana, jää kuulolle!

Black Friday, kuten monet muutkin vahvasti mielipiteitä jakavat kulttuuri-ilmiöt, on hissuksiin valunut suomalaiseen kulttuuriin Amerikasta. Pohjois-Amerikassa Black Friday on jo kauan sitten vakiinnuttanut asemansa vuoden kovimpana myyntipäivänä, joka käynnistää koko vuoden tärkeimmän myyntisesongin, eli joulumyynnin. 

Vuosien varrella Black Friday on kiristänyt kilpailun alennusprosenttien suuruudesta, tarjousten mahdottomuudesta ja mediatilasta niin tiukille, että mustien bannerien seassa on mahdollista tehdä poikkeuksellisen kovia – jopa hullunkurisen halpoja – löytöjä. 

Viimeisimpinä vuosina pintaan on sinnikkäästi pyrkinyt myös ilmiö, jossa yritykset boikotoivat Black Friday -kampanjointia tai jopa sulkevat myymälät ja verkkokaupat marraskuun viimeisenä viikonloppuna kokonaan. Tämä kannanotto kohtuudesta (tai kohtuuttomuudesta) tulee varmasti herättelymielessä tarpeeseen, mutta Oikeassa Konekaupassa pyrimme linjaamaan Black Friday -kampanjat näiden kahden ääripään keskelle. 

Kyllä, luvassa on poikkeuksellisen kovia tarjouksia, mutta ei, emme halua kenenkään tallautuvan tungoksessa myymälän tuulikaappiin. Lohkaisemme tarkkaan valittujen tuotteiden hinnoista pois suht hävyttömän siivun, mutta vain Black Fridayn ajaksi. 

 

Kyllä, haluamme rummuttaa tarjoukset mahdollisimman monen asiakkaan tietoon, mutta ei, emme jaa ämpäreitä mediatilan toivossa.

 

Oikean Konekaupan Black Friday -tarjoukset saatavilla myymälöissä ja verkkokaupassa 24.11.2023.

Black Fridaytä vietetään vuosittain marraskuun viimeisenä perjantaina. 

Ajankohta juontaa juurensa amerikkalaisten juhlaperinteestä, kiitospäivästä eli Thanksgiving Daysta, jonka jälkeistä perjantaita on vietetty huikeilla kulutusjuhlilla. Tapa on sittemmin rantautunut ympäri maailman. 

Black Friday kasvattaa jatkuvasti suosiotaan kauppapäivänä Suomessa ja se on yksi merkittävimmistä myyntipäivistä koko vuonna.

 

Black Fridayn kasvuun vaikuttaa esimerkiksi sen läheisyys toisen shoppailupäivän eli 11.11. vietettävän Singles' Dayn kanssa, minkä lisäksi ajankohta marraskuun loppupuolella tekee siitä hyvän aloituksen joulusesongille. 

Sanan Black Friday merkitys tulee Yhdysvalloista, Philadelphiasta ja vuosikymmenten takaa, jolloin vapaapäivä Thanksgivingin eli kiitospäivän jälkeinen liikenne ruuhkautti liikennettä, kun autoa oli suorastaan mustanaan, mikä aiheutti lisätyötä poliisille.

 

Nimityksen epäillään tulleen myös kirjanpidosta, jossa tappiot merkittiin tilinauhoissa punaisella värillä ja voitot mustalla – ja voittoa alkoi kertymään Black Fridaysta eteenpäin loppuvuodelle.

 

Oli tarina mikä hyvänsä, Black Friday on nykyisin varsin vakiintunut termi päivälle ympäri maailman.