Huomioi nämä asiat ajoleikkuria valitessasi!

Ajoleikkuri on loistava työväline, jonka avulla nurmikon leikkaaminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti suurellakin nurmialueella! Ajoleikkuria hankkiessa kiinnitä huomiota näihin asioihin:

Ammattikäyttö vai kotipihan hoito: Valitse ajoleikkuri sen mukaan, aiotko käyttää sitä ammattimaisesti suurilla nurmialueilla vai kotipihan hoidossa. Ammattikäyttöön suunnitelluissa ajoleikkureissa on usein lisäominaisuuksia, kuten ajovalot, käyttötuntimittari, huoltomuistutus ja ergonomisesti suunniteltu istuin. Kotikäyttöön tarkoitetut ajoleikkurit puolestaan ovat yleensä kevyempiä ja kompaktimpia, mikä tekee niiden käytöstä helppoa ja vaivatonta!

Neliveto (AWD): Jos nurmikkosi on liukas tai maastoltaan jyrkkä, tai aiot käyttää ajoleikkuria ympäri vuoden erilaisissa olosuhteissa, kannattaa harkita nelivetoista (AWD) ajoleikkuria. Neliveto takaa paremman pidon ja hallittavuuden haastavissa olosuhteissa, kuten märällä tai epätasaisella alustalla.

Helppo ajettavuus ja ohjattavuus: Husqvarnan ajoleikkureissa on eteen kiinnitettävä leikkuulaite, mikä parantaa näkyvyyttä työskentelyalueelle. Tämä mahdollistaa myös leikkaamisen pensaiden ja aitojen läheltä. Lisäksi ajoleikkureiden ainutlaatuinen takarunko-ohjaus tekee niiden käytöstä erittäin helppoa ja vaivatonta. Hyvin suunniteltu ohjausjärjestelmä takaa erinomaisen tuloksen.

Lisävarusteet: Tutustu ajoleikkurien laajaan lisävarustevalikoimaan. Voit hankkia ruohon, lehtien ja roskien keräämiseen soveltuvan kerääjän, joka helpottaa pihan siisteyden ylläpitoa. Sammalenrepijä, ilmaaja ja levitin ovat hyödyllisiä apuvälineitä nurmikon hoidossa. Lisäksi voit hankkia eteen kiinnitettävän lumilevyn, lumilingon tai katuharjan, joiden avulla voit pitää kulkuväylät puhtaana. Tarvittaessa voit myös hankkia ajoleikkuriin sopivan perävaunun, joka helpottaa erilaisten materiaalien tai tarvikkeiden kuljettamista pihapiirissä.

Autamme mielellämme ajoleikkurin valinnassa, jotta löydät tarpeisiisi ja ympäristöösi sopivan!  Meiltä löytyy myös huolto – ja korjauspalvelut, joten voit nauttia ajoleikkuristasi pitkään ja huolettomasti.

Katso kaikki ajoleikkurit

Liittyvät tuotteet