Husqvarna Automower® NERA – robottiruohonleikkurit ilman rajakaapeleita 

Uudet innovatiiviset robottiruohonleikkurit eivät tarvitse rajakaapelia!

NERA-robottiruohonleikkurit ovat kehittyneitä ja älykkäitä laitteita, jotka tarjoavat kätevämpää ruohonleikkuukokemusta. Suurille nurmikoille optimoituun valikoimaan kuuluvat Automower® 320 NERA-, Automower® 430X NERA- ja Automower® 450X NERA-mallit.  

Edistyksellistä teknologiaa 

Automower® NERA-leikkurissa yhdistyy esteettinen muotoilu ja älykäs teknologia. NERA kykenee leikkaamaan suuret nurmialueet riippumatta maaston monimuotoisuudesta, kuten rinteistä tai haastavista nurkista. 

NERA-robottiruohonleikkurin tavoitteena on helpottaa ja tehostaa nurmikonhoitoa, jotta käyttäjille jäisi enemmän aikaa nauttia kauniista puutarhastaan. Leikkurissa on upeita ominaisuuksia, kuten valinnainen rajakaapeliton asennus, älyominaisuudet ja esteiden välttämistoiminto.  

Virtuaaliset rajat 

Varustamalla leikkurin Husqvarna EPOS™ -lisäosasarjalla (valinnainen lisävaruste) leikkuri toimii ilman rajakaapeleita. Virtuaalisia rajoja voi helposti muokata aina tarpeen tullen Automower Connect -sovelluksesta. Sovelluksen aluehallinnan kautta on vaivatonta määrittää nurmikolle erilaisia alueita, käyttää eri asetuksia ja aikatauluja sekä sulkea tilapäisesti joitain leikkuualueita pois. 

Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System) on uusinta tekniikkaa. Satelliittipohjaisen teknologian ansiosta ruohonleikkurit toimivat tarkkojen virtuaalisten rajojen sisällä. Husqvarnan älykäs satelliittitekniikka takaa senttimetrin tarkkuuden sekunneissa. Sen käyttö edellyttää esteetöntä näkymää taivaalle, jotta tekniset olosuhteet ovat optimaaliset.