Husqvarna rahoitusvaihtoehto – maksuaikaa Husqvarna-tilillä

Yhdistä työteho ja toimiva rahoitus! Pyrimme tarjoamaan tarvitsemasi laitteet siten, että voit rahoittaa ne sinulle sopivalla tavalla.

Maksuaikaa Husqvarna-tilillä

Husqvarna-tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää tuleviin ostoksiisi. Ostaessasi Husqvarna-tilillä, voit valita milloin ja miten haluat maksaa. Tämä mahdollistaa sinulle jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa. Ostosten teon yhteydessä et maksa mitään ja laskulle ottaessasi saat 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Voit halutessasi jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

Laskun saatuasi voit valita, maksatko koko ostosumman kerralla koroitta ja kuluitta pois vai joustavasti erissä, joissa vaihtoehtoina on 12, 24 ja 48 kuukauden erät. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Husqvarna tilin avaaminen

Tilin avaaminen on nopeaa ja vaivatonta sekä täysin maksutonta. Tili on heti käyttövalmis, kun se on myönnetty. Voit avata tilin liikkeessämme, lähettämällä tekstiviestin HUSQVARNA numeroon 18311 (0 eur) tai tehdä hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Huomioithan, että Resurs Bank ei ole käytössä kaikilla Husqvarnan myyntipisteillä. Löydät tietoa Husqvarna-tilistäsi ja laskusi kirjautumalla omille sivuille www.resursbank.fi

Autamme mielellämme, mikäli kysyttävää ilmenee! 

Liittyvät tuotteet