Husqvarna työvaatteet – suojaa kaikkiin työtehtäviin  

Optimoi suorituskykysi ja maksimoi tulokset! Husqvarna suojavaatteet on suunniteltu mukaviksi ja kestämään sekä suojaamaan kaikissa olosuhteissa. Suojavaatteita on saatavilla useita eri kokoja erilaisille vartalotyypeille ja kaikenlaisiin työtehtäviin. 

Husqvarna työvaatteet on suunniteltu ammattikäyttöön. Niiden materiaalit on valittu tarkkaan käyttötarkoituksen mukaan ja käyttömukavuutta vaalien. Tutustu Husqvarna-työvaatteisiin ja löydä tarpeisiisi sopivat työvaatteet kotipihaan, metsätöihin, mökillä puuhasteluun tai vaativaan ammattikäyttöön.

Husqvarna työvaatteet – neljä sarjaa 

Työvaatteet tarjoavat paitsi konkreettista suojaa esimerkiksi teräviltä työvälineiltä, mutta myös sateelta, auringonpaisteelta ja tuulelta. Husqvarnan työvaatteet on kehitetty ammattikäyttöön, jossa mukavat työvaatteet voivat pelastaa raskaan päivän ulkotöissä. Kevyet ja miellyttävät työvaatteet sopivat hyvin myös kotikäyttöön – kukapa meistä haluaisi tehdä pihatöistä raskaampia huonon vaatetuksen takia.  

Husqvarna Classic: Luotettavat ja kestävät työvaatteet satunnaiseen työskentelyyn. Sopii hyvin esimerkiksi omakotitalon tai mökin pihatöihin. Normaali istuvuus.

Husqvarna Functional: Kestävät ja mukavat työvaatteet osa-aikaiseen työskentelyyn. Functional-työvaatteissa on normaali istuvuus ja hyvät ilmanvaihto ominaisuudet, jotka tekevät työskentelystä mukavampaa. Normaali istuvuus.

Husqvarna Technical: Ammattikäyttöön suunnitellut työvaatteet pitkiin työpäiviin. Technical-työvaatteissa on loistava liikkuvuus ja ilmanvaihto, jolloin ne soveltuvat pitkiin ja raskaisiin työpäiviin. Napakka istuvuus. 

Husqvarna Technical Extreme: Työvaatteet, joissa tyyli, istuvuus ja suorituskyky on hiottu huippuunsa. Nämä työvaatteet on kehitetty kovaan käyttöön ja ne soveltuvat myös kaikkein haastavimpiin työtehtäviin. Vertaansa vailla oleva liikkuvuus ja lämmönhallinta varmistavat, että työpäivän tulokset eivät jää vaatteista kiinni, missään olosuhteissa.  Napakka istuvuus.

Työvaatteiden pesu ja huolto 

Työvaatteiden säännöllinen pesu on tärkeää, sillä työvaatteet altistuvat säännöllisesti hielle ja lialle. Tämä lisäksi esimerkiksi öljy voi heikentää materiaalien suojaavia ominaisuuksia. Noudata työvaatteiden pesemisessä aina valmistajan merkintöjä, jotta työvaatteiden ominaisuudet säilyvät.  

Pesun lisäksi työvaatteiden kunto kannattaa tarkastaa säännöllisin väliajoin. Korjauta mahdolliset kulumat, vauriot ja repeytymät, etteivät ne aiheuta vaaratilanteita.  

Liittyvät tuotteet