Husqvarna suojavaatteet – kaikkiin työtehtäviin  

Optimoi suorituskykysi ja maksimoi tulokset! Husqvarna suojavaatteet on suunniteltu mukaviksi ja kestämään sekä suojaamaan kaikissa olosuhteissa. Suojavaatteita on saatavilla useita eri kokoja erilaisille vartalotyypeille ja kaikenlaisiin työtehtäviin. 

Husqvarnan varusteiden suunnittelussa etusijalla ovat laatu, suorituskyky ja käyttömukavuus. Kaikkien suojavarusteiden materiaalit on valittu tarkkaan käyttötarkoitus ja käyttäjän mukavuus mielessä pitäen. Varusteiden ei ole pelkästään tarkoitus suojata sinua vaan niiden on myös tarkoitus olla mahdollisimman kevyitä sekä mukautettavissa sääolosuhteisiin.  

Husqvarna tarjoaa neljä suojavaatesarjaa: 

Classic -sarja: Luotettavat ja kestävät varusteet satunnaiseen työskentelyyn.

Function -sarja: Kestävät ja mukavat varusteet osa-aikaiseen työskentelyyn. Varusteissa on normaali istuvuus ja ilmanvaihto ominaisuudet, jotka tekevät työskentelystä mukavampaa. 

Technical -sarja: Suunniteltu ammattikäyttöön ja pitkiin työpäiviin. Loistava liikkuvuus, kestävyys ja ilmanvaihto varusteissa tekevät niistä soveltuvia pitkiinkin työpäiviin. 

Technical Extreme -sarja: Tyyli, istuvuus ja suorituskyky on hiottu huippuunsa, ja sarjan varusteet soveltuvat haastavimpiinkin työtehtäviin. Vertaansa vailla oleva liikkuvuus ja lämmönhallinta varusteissa luovat käyttömukavuutta pitkiinkin työpäiviin ja kaikkiin olosuhteisiin. 

Classic- ja Functional-sarjojen vaatteissa on normaali istuvuus, kun taas Technical- ja Technical Extreme -sarjojen vaatteet ovat tyköistuvampia. 

Suojavaatteiden pesu ja huolto 

Suojavaatteesi altistuvat säännöllisesti hielle ja lialle, aineet, kuten öljy voivat päästä suojakerrokseen heikentäen suojakerroksien ominaisuuksia, siksi suojavaatteet olisi on pestävä säännöllisesti. Noudata pestessä vaatteiden sisällä olevia merkintöjä, jotta vaatteiden ominaisuudet säilyvät hyvinä.  

Suojavaatteiden kunnosta on myös pidettävä huolta, jotta ne suojaavat sinua aina mahdollisimman paljon. Varusteet kannattaa tarkistaa säännöllisin väliajoin ja korjata mahdolliset kulumat, vauriot ja repeytymät.  

Liittyvät tuotteet