Järvi yksityisleasing – vaivaton ja riskitön vaihtoehto mönkijän tai vesijetin hankintaan

Tarjoamme mönkijän hankintaan Järvi yksityisleasing vaihtoehtoa. Yksityisleasing-asiakkaana käytät, ylläpidät ja palautat mönkijän – Helppoa! Järvi yksityisleasing on vaivaton ja riskitön vaihtoehto, sillä jälleenmyyntiarvosta ei tarvitse huolehtia, saat käyttöösi toiveidesi mukaisen mönkijän, kuukausihinta on kiinteä ja määräaikaishuollot sekä tekniset korjaukset ovat valmiiksi budjetoituja.

Mönkijä tai vesijetti kannattaa liisata

Mönkijä tai jetti kannattaa liisata, koska se tekee käytöstä vaivatonta, helppoa ja huoletonta! Leasingilla hankkiessa ei tarvitse murehtia sopimuskauden jälkeen laitteen hyvityshinnasta tai kuka ottaa laitteen vaihdossa vastaan. Etenkin traktorimönkijän hankintaan leasing on fiksu valinta! Traktorimönkijä tulee useimmiten nuorisokäyttöön ja tarve onkin yleensä noin 2–3 vuodeksi. 

Miksi valita Järvi yksityisleasing?

Yksityisleasing on helpompi tapa omistaa mönkijä tai vesijetti. Et maksa omistamisesta vaan ainoastaan käytöstä. Koko sopimuskauden on kiinteä kuukausimaksu sisältäen valitut palvelut, joka tekee käytöstä yllätyksetöntä. Leasing sisältää: sovitun ajokilometrimäärän, sopimuksenmukaiset varusteet, vuokralle antajan toimittamat talvirenkaat, rekisteröintikulut, katsastusmaksut ja arvonlisäveron sekä muut sovitut palvelut.

Yksityisleasingissa ei ole käsirahaa, mutta joissain tapauksissa luottopäätösperustein voidaan edellyttää suurempaa ensimmäistä vuokraerää. Käsirahan voi myös maksaa halutessaan, jolloin kuukausierä pienenee.

Mikäli yksityisleasing vaihtoehtona kiinnostaa niin ole yhteydessä, jolloin voimme käydä läpi yksityiskohtia ja tehdä sopimuksen!

Liittyvät tuotteet