Koneet ja laitteet pihan syyssiivoukseen

Lehtienkerääjät, bioleikkaavat ruohonleikkurit ja puhaltimet helpottavat syksyllä pihatöiden kanssa, mutta ota nämä asiat huomioon niitä käyttäessäsi.

Lukuaika 1 min.

Lehtienkerääjillä pudonneet lehdet pois pihalta ilman vaivaa

Lehtienkerääjiä löytyy sekä työnnettävinä malleina että esimerkiksi ajoleikkurin perään kiinnitettävinä Sweepereinä. Lehtienkerääjässä on tyhjennettävä säiliö ja pyörivät haravat, jotka keräävät lehdet säiliöön. Kerääjän avulla puhdistat suuremmankin pihan lehdistä ja havuista helposti ja nopeasti.

Bioleikkaavat ruohonleikkurit lannoittavat ruohon leikkauksen yhteydessä

Bioleikkaavalla ruohonleikkurilla onnistuu nurmikonleikkuun lisäksi lehtien silppuaminen. Silputut lehdet lannoittavat ja ravitsevat maaperää ja nurmikkoa. Myös suurimpaan osaan sivulle heittävistä ajoleikkureista on saatavana niin sanottu biosarja, jonka avulla koneen leikkuupöytä voidaan muuttaa silppuavaksi. Sarjaan kuuluu biotulppa, joka sulkee puhallusaukon, sekä bioterät jotka silppuavat ruohon ja lehdet katkaisemisen sijaan.

Puhaltimesta on lehtien siivoamisen lisäksi muuhunkin

Puhaltimien avulla siivoat sekä nurmelta että pihoilta lehdet ja havut. Puhaltimia löytyy valikoimastamme polttomoottori- ja akkukäyttöisinä. Pienellä pihalla pärjää kevyemmällä puhaltimella, mutta tilavimmille tiluksille kannattaa valita laite, jonka puhallusnopeus on suuri. Oikean puhaltimen kanssa pihan syyssiivoukset sujuvat helposti, nopeasti ja huolettomasti. Tiesitkö, että puhallinta voidaan käyttää myös muina vuodenaikoina esimerkiksi pakkaslumen puhaltamiseen tai pestyn auton kuivaamiseen? Puhallin on kätevä apu monessa työssä ja oikea siivouksen monitoimilaite!

Liittyvät tuotteet

Liittyvät artikkelit