Lehtipuhallin keventää syksyn pihatyötaakkaa

Lehtipuhallin on pihatöiden moniottelija, joka helpottaa paljon muutakin kuin haravointia. Lue lisää!

Lehtipuhallin on pihatöiden moniottelija

Lehtipuhallin saattaa jakaa mielipiteitä, mutta fakta on, että se helpottaa ja nopeuttaa pihalle leijailleiden lehtien siistimistä merkittävästi. Lehtien lisäksi puhallin siirtää sivuun myös neulaset ja muut roskat. Laajassa valikoimassamme on vaihtoehtoja jokaiseen budjettiin ja käyttötarpeeseen.

Valitse akkukäyttöinen lehtipuhallin tai perinteinen polttomoottorilla käyvä lehtipuhallin pihasi ja tarpeidesi mukaan. Jos siistittävä piha-alue on pieni, pärjäät kevyemmällä ja edullisemmalla lehtipuhaltimella, mutta laajemmille tiluksille kannattaa valita tehokas lehtipuhallin, jonka puhallusnopeus on riittävän suuri.

Tiesitkö että lehtipuhaltimella voit puhaltaa sivuun myös kevyen pakkaslumen tai kuivattaa vastapestyn auton?

Tutustu lehtipuhaltimiin täällä – autamme mielellämme valinnassa!

Vinkkejä lehtipuhaltimen valintaan

Laaja valikoima lehtipuhaltimia tarjoaa vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen ja budjettiin – sekä kotipihan tarpeisiin että vaativaan ammattikäyttöön.

Edullinen lehtipuhallin on helppo valinta ensikertalaiselle ja esimerkiksi mökkikäyttöön, kun tarve on lyhytaikainen. Edullisimmissa puhaltimissa on riittävästi tehoa pienen pihan siistimiseen, mutta mikäli pinta-alaa on laajemmin, suosittelemme kurkkaamaan tehokkaampaa vaihtoehtoa.

Edullisimmat lehtipuhaltimet löydät Milwaukeen ja Husqvarna Aspiren valikoimista – tutustu valikoimaan täällä.

Ison pihan tarpeisiin sopiva lehtipuhallin on hieman edellistä tehokkaampi ja tässä kategoriassa riittää runsaasti valinnanvaraa tuotemerkin, käyttövoiman sekä erilaisten teknisten ominaisuuksien osalta.

Valitse akkukäyttöinen lehtipuhallin, perinteisesti bensalla hörisevä polttomoottoripuhallin tai ergonominen reppumalli – valikoimassa piisaa!

Lehtipuhallin ammattikäyttöön – myös näitä tarjoamme runsain mitoin. Ammattikäyttöön sopivassa lehtipuhaltimessa on eniten tehoja sekä käyttömukavuuteen liittyviä säätöjä ja valintoja, mutta mikään ei estä optimoimasta oman kotipihan syysurakkaa satsaamalla arvokkaampaan ammattikategorian lehtipuhaltimeen.

Palvelemme vuosikymmenien asiantuntemuksella myös kiinteistöhuollon ammattilaisia, joten ethän epäröi piipahtaa liikkeeseemme mikäli kaipaat syväluotaavaa osaamista laitteista, joiden parissa vietät kokonaisia työpäiviä.

Lehtipuhaltimen huolto

Meiltä saat myös ammattitaitoisen huollon lehtipuhaltimille. Varaa huolto helposti netistä ja tuo lehtipuhallin huoltoon silloin kun sinulle parhaiten sopii! 

Varaa lehtipuhaltimen huolto tästä.

Liittyvät tuotteet

Liittyvät artikkelit