Lahjaideoita kaikkiin tarpeisiin

Lahjavinkkejä jouluun, isänpäivään, äitienpäivään, tupareihin ja muihin muistamisiin! Poimi vinkit ja anna käytännöllisiä lahjoja.

Etsitkö joululahjaa läheiselle, joka tykkää nikkaroida, seikkailla, puuhastella ulkoilmassa tai nauttia vauhdin hurmasta? Selaa lahjaideoita, tutustu valikoimaan ja poimi parhaat lahjat!

Nikkarille ja DIY-projektien ystävälle

Meiltä löydät kattavan valikoiman monipuolisia työkaluja ja säilytysratkaisuja moneen tarpeeseen. Valitse edulliset ja toimivat Milwaukee-työkalut harrastajalle tai kurkkaa ammattikäyttöön suunnitellut Husqvarna- ja Stihl-tuotteet.

Meiltä löydät hulppean valikoiman sahoja, poria, akkuja, pihtejä, naulaimia, höyliä, vaakoja, puukkoja ja talttoja. Myös työvaatteet, viiltosuojahanskat, kuulosuojaimet ja suojalasit saat samaan pakettiin.

Tutustu työkaluvalikoimaan täällä.

Ensimmäiseen kotiin muuttavalle

Kokoa oma työkalupakki ensimmäiseen kotiin muuttavalle kerrostaloasukkaalle ja pelasta pienet ja suuret kriisitilanteet ennakkoon. Nappaa valmis työkalusetti tai kokoa yksittäisistä tuotteista ja säilytysratkaisuista sopiva kokonaisuus.

Sisällytä työkalupakkiin vähintään suojalasit, vasara, muutama ruuvimeisseli, pihdit, kuusiokoloavaimia, mattopuukko, mittanauha, vesivaaka eli vatupassi ja taskulamppu varapattereineen. Jos haluat satsata kerralla enemmän, lisää settiin akkuporakone ja lajitelma teriä.

Poimi työkalut täältä.

Omakotitaloon muuttavalla on edessään iso lista hankintoja pihan ja puutarhan ylläpitoon. Tutustu edulliseen Husqvarna Aspire -valikoimaan ja avusta tärkeissä hankinnoissa.

Katso kaikki Aspire-tuotteet täältä.

Retkeilyn ystävälle

Luonnossa viihtyvää ilahdutat lämpimillä kerrastoilla ja jalkineilla, termosmukilla, laadukkaalla taskulampulla ja muilla ulkoilmaelämää helpottavilla tarvikkeilla. Tutustu moottorikelkkailuun tarkoitettuihin lämpökerrastoihin ja poimi lahjapakettiin lämpöä, joka hakee vertaistaan. Jalkinevalikoimasta löydät kevyitä ja lämpimiä kumisaappaita sekä maiharimalliston, joka on kehitetty työkäyttöön.

Meiltä saat myös huomiovärillä varustetut takit, housut ja sadevaatteet, jotka sopivat sekä metsästyskäyttöön että metsässä jahtikauden aikana samoavalle ulkoilijalle. Turvallisuutta lisäävät heijastimet varmistavat, että pimeys ei piilota ulkoilijaa synkimpänäkään vuodenaikana.

Tutustu lämpökerrastoihin täältä.

Jalkineet ja huomiovaatteet löydät täältä.

Veneilijälle ja vesijettiseikkailuun

Vesilläliikkujan tärkein turvavaruste ovat kelluntaliivit. Poimi pelastusliivit ja kelluntaliivit näyttävissä sävyissä aikuisille ja lapsille. Valikoimassamme on laaja kattaus erilaisia vaihtoehtoja koon ja painoluokan mukaan.

Tutustu kelluntaliiveihin tästä.

Vesijettiharrastajalle vinkkaamme myös märkäpuvuista ja neopreeniasusteista, joilla kylmyys pysyy loitolla kovassakin vauhdissa. Kokoja, sävyjä ja pituuksia löytyy kaikkiin tarpeisiin. Onhan jettiharrastajalla jo vedenpitävä puhelinkotelo ja polarisoivat ajolasit? Kelluvat lisätarvikkeet ovat ylellinen lisävaruste, joka tuo helppoutta ja varmuutta aalloilla ratsastamiseen.

Nappaa jettiharrastajan ajovarusteet tästä.

Sekä veneilyyn että vesijetin kaveriksi sopivat erinomaisesti myös puhallettavat renkaat ja vetoköydet, joilla vauhdin hurmasta pääsevät nauttimaan myös muut kuin kuskit. Urheilullisempaan menoon voit valita vesisukset, wakeboardin tai vaikka sup-laudan.

Osta vesirenkaat ja muut vesiurheiluvälineet täältä.

Moottoriurheilijalle

Syntyikö lahjansaaja vauhti kallossaan? Jos mönkijä, moottorikelkka tai moottoripyörä tuntuu lahjahankintana turhan suurelta, ilahduta tyylikkäillä ja käytännöllisillä lisäosilla tai varusteilla! Kaikkiin ajopeleihin on saatavilla reilu valikoima ajovarusteita kuten kypäriä, ajolaseja ja vaatteita.

Mönkijän monikäyttöisyyttä ja käytännöllisyyttä lisäävät esimerkiksi kuljetuslaukku, kaiutinjärjestelmä, lumilevy tai lumiketjut.

Tutustu mönkijän lisävarusteisiin täällä.

Teinille

Oma kulkupeli teinille helpottamaan perheen logistiikkaa? Supersuosittu traktorikortilla ajettava koppimönkijä on monen teinin haave, ja näitä kuuluu valikoimaamme runsain määrin. Tee kartoittava kierros verkkokaupassa ja suuntaa sitten myymälään tutustumaan tarkemmin!

Tutustu mönkijävalikoimaan täällä.

Mönkijöiden lisäksi tarjolla on edullisia ja näyttäviä sähkömopoja, joilla lyhyet matkat taittuvat kustannustehokkaasti, vikkelästi ja ennen kaikkea tyylillä.

Tutustu sähkömopoihin täällä.

Perheen pienimmille

Kirmaileeko omassa tai sukulaisperheessä vauhdikas napero, joka rakastaa touhuta aikuisten mukana? Hauskat Husqvarna-lelut ovat nappivalinta pihatöissä viihtyvälle vesselille. Kiva lahjaidea kummilapselle tai suvun pienimmille!

Katso kaikki lelut tästä.

Isovanhemmille

Mitä ostaa lahjaksi henkilölle, jolla on jo kaikkea? Omakotitalossa tai mökillä aikaa viettäville isovanhemmille suosittelemme arjen puuhastelua keventäviä ratkaisuja. Laadukkaat työvälineet tekevät pihanhoidosta vähemmän kuormittavaa ja mahdollistavat omatoimisen arjen jatkuvuuden.

Satsaa arjen helppouteen ja tutustu piha-arkea keventäviin lumilinkoihin, aggregaatteihin, robottiruohonleikkureihin, painepesureihin, lehtipuhaltimiin ja puutarhatyökaluihin.

Remonttiharrastajalle

Kuuluuko lähipiiriisi intohimoinen remonttiharrastaja? Ilahduta työvälineillä, joiden avulla projektit etenevät liukkaasti ja kiitävät kerrasta maaliin.

Työkalut kaikkiin tarpeisiin täältä.

Puutarhaintoilijalle

Lahjaideoita multasormille – meiltä löytyy! Hulppea puutarhatuotevalikoimamme sisältää kaiken nurmikon, pensaiden, puiden, puskien ja pihaväylien huoltoon ja ylläpitoon.

Katso kaikki puutarhavälineet tästä.

Liittyvät tuotteet