Milwaukee akkusahat

Milwaukeen akkusahat ovat laadultaan, kestävyydeltään ja luotettavuudeltaan parhaat työkalut ammattikäyttöön!

Milwaukee akkusahat ovat loistavia työvälineitä pieniin sahaustöihin kotipihassa tai mökillä, mutta niissä riittää potkua myös ammattikäyttöön. Markkinoiden johtavana akkutyökalujen valmistajana Milwaukeen valikoimasta löytyy kattava valikoima akkusahoja ja sahojen lisätarvikkeita.  

Miksi kannattaa hankkia Milwaukee akkusaha?  

  • Milwaukee-akkusahat ovat huomattavasti hiljaisempia kuin polttomoottorikäyttöiset moottorisahat, mutta tehoa riittää silti monenlaisiin sahaustöihin 
  • Milwaukee-akkusahat ovat helppokäyttöisiä ja kevyitä ja sopivat myös aloittelevalle sahaajalle
  • Akkusaha ei tuota haitallisia pakokaasuja  
  • Käyttövarmuus kaikissa sääolosuhteissa 
  • Joustavat M12™- ja M18™-akkujärjestelmät 

Milwaukeen akkusahat kaikkiin tarpeisiin 

M18 FUEL ketjusaha 30, 35 ja 40 cm laipalla – Raakaa voimaa ja pitkä työskentelyaika  

Saha, joka soveltuu suurenpiinkin urakoihin! M18 FUEL™ -ketjusaha tuottaa voimaa, joka peittoaa useimmat polttoainekäyttöiset ketjusahat. HIGH OUTPUT™ -järjestelmä nostaa M18 FUEL™ -teknologian uudelle tasolle tuottaen paremman suorituskyvyn ja pidemmän käyttöiän. M18 FUEL™ -ketjusaha sahaa 150 palaa 100 mm x 100 mm puuta yhdellä 12,0 Ah akun latauksella. 

M18 Fuel yläkahvallinen ketjusaha 35 ja 30 cm laipalla – Täydellinen metsänhoitotöihin  

Loistava leikkuunopeus kovapuussa! Suuri vääntömomentti mahdollistaa vaativien materiaalien sahauksen ja ylläpitää nopeuden raskaissakin työtehtävissä. Yläkahvan tasapainotettu muotoilu takaa käyttömukavuuden!  Sahaa 150 palaa 100 mm x 100 mm puuta yhden 12,0 Ah akun latauksella. 

M18 Hatchet ketjusaha ja M12 Hatchet ketjusaha – Loistavat vaihtoehdot maisemointitöihin 

Kompakti muotoilu parantaa sahan hallittavuutta ja ohjattavuutta ahtaissa työskentelytiloissa! Suunniteltu vastaamaan maisemointialan ammattilaisten ergonomia-, suorituskyky- ja kestävyystarpeisiin. Säädeltävän nopeuskytkimen avulla käyttäjä voi kontrolloida nopeutta vaivattomasti. 

Milwaukee akkutyökalut on tehty kestämään päivittäistä käyttöä ja siksi huollettavuus on integroituna jokaiseen akkutyökaluun. Kaikki akkutyökalut toimitetaan mukanaan käyttöohjeet, listaus huoltoliikkeistä sekä turvallisuusohjeet. Milwaukeen akkusahoilla saat tehtyä työsi paremmin, nopeammin ja turvallisemmin!  

Jäikö jokin askarruttamaan? – Ole yhteydessä niin autamme mielellämme sopivan sahan valinnassa! 

Katso kaikki Milwaukee-akkusahat tästä!

Liittyvät tuotteet

Liittyvät artikkelit