Moottorisahat kaikkiin tarkoituksiin

Vinkkejä moottorisahan valintaan – tutustu akkukäyttöisiin moottorisahoihin, perinteisiin bensakoneisiin sekä moottorisahojen lisävarusteisiin.

Tehokas moottorisaha on tarpeellinen työväline sekä omakotiasujalle, mökkeilijälle että ammattilaiselle. Oikeasta konekaupasta löydät moottorisahat kaikkiin käyttötarkoituksiin – kotipihaan, mökille tai metsätöihin. Valikoimastamme löydät parhaat merkit parhaalla hinnalla – tutustu nyt!

Mitä ottaa huomioon moottorisahan valinnassa? 

Moottorisahaa valitessa kannattaa ensimmäiseksi pohtia käyttötarkoitusta, eli millaiseen käyttöön moottorisahaa tarvitaan. Tarvitaanko moottorisahaa tiheästi vai silloin tällöin? Kaadatko pienempää risukkoa vai raivaatko isoja puita? Oletko moottorisahan varressa jo vanha tekijä, vai vasta aloittelemassa moottorisahan käyttöä?

Käyttötarkoituksen miettiminen auttaa valitsemaan oikealla käyttövoimalla toimivan moottorisahan.   

Akkukäyttöinen moottorisaha on mutkaton valinta satunnaiseen käyttöön ja aloittelijalle

Akkukäyttöinen moottorisaha on helppo ja vaivaton valinta sinulle, joka arvostat mutkattomuutta tai tartut moottorisahaan ensimmäistä kertaa. Akkukäyttöiset moottorisahat käynnistyvät helposti vain napista painamalla, eikä hermo ehdi palaa ennen takkapuita.

Akkusaha on myös helppohoitoinen, sillä se ei vaadi juurikaan huoltotoimenpiteitä – akkujen lataus sekä ketjujen kiristys ja teroitus riittävät. Akkusaha on hyvä valinta myös silloin, kun moottorisaha on välillä pidempiä aikoja käyttämättä. Akkusahan ylläpidoksi ennen käyttötaukoa riittää akkujen lataaminen ennen käyttötaukoa ja teräketjuöljyn käyttö. 

Polttomoottorikäyttöinen moottorisaha sopii vaativiin töihin

Polttomoottorikäyttöinen moottorisaha on loistava valinta vaativampiin töihin, kuten isojen puiden kaatamiseen ja karsimiseen. Perinteiset bensakäyttöiset moottorisahat ovat tehokkaita työjuhtia, jotka eivät hyydy kesken savotan, kunhan menovettä piisaa. Jos luotat puutöissä mieluummin bensakanisteriin kuin akkulaturiin, valitse polttomoottorisaha. Polttomoottorisahan kanssa on tärkeää muistaa laadukas 2T-bensiini ja teräketjuöljy.  

Sähkökäyttöinen moottorisaha

Tuttujen akkusahojen ja bensakäyttöisten moottorisahojen rinnalle on viime vuosina kiilannut uutuus, joka ilahduttaa erityisesti ympäristötietoisia ja hiljaisempaa työskentelyä arvostavaa sahaajaa. Sähkökäyttöinen moottorisaha on nykyään varteenotettava vaihtoehto myös ammattikäyttöön, sillä tekniikka on kehittynyt huimin harppauksin. Tehokkaat ja kestävät sähkömoottorit varmistavat, että sähkökäyttöiset moottorisahat ovat luotettavia ja tehokkaita työkavereita. 

Moottorisahojen lisävarusteet ja huolto 

Tehosta työskentelyä ja nappaa moottorisahan kaveriksi lisävarusteet, joilla parannat moottorisahan käyttömukavuutta ja oman työskentelysi turvallisuutta. 

Valikoimastamme löydät paitsi markkinoiden parhaat moottorisahat, myös runsain mitoin erikokoisia terälaippoja ja teräketjuja jokaiseen lähtöön, kuljetuslaatikoita sekä teroitustarvikkeita.  

Moottorisahan säännöllinen huoltaminen ylläpitää toimintavarmuutta ja pidentää laitteen käyttöikää. Varaa moottorisahan huolto helposti netistä.  

Liittyvät tuotteet