Moottorisahat kaikkiin tarkoituksiin

Tehokas moottorisaha on tarpeellinen työväline sekä kuluttajalle että ammattilaiselle, valikoimastamme löydät moottorisahat kaikkiin käyttötarkoituksiin. Moottorisahat soveltuvat niin polttopuiden pilkkomiseen kuin suurien puiden kaatamiseenkin. Moottorisaha on oiva apu kotipihalle, mökille tai metsätöihin. Valikoimastamme löydät Husqvarnan ja Milwaukeen laadukkaat akkusahat, sähkösahat ja polttomoottorikäyttöisetsahat.   Mitä ottaa huomioon moottorisahan valinnassa?  Moottorisahaa valitessa käyttötarkoitus vaikuttaa siihen, millä virtalähteellä toimiva moottorisaha …

Tehokas moottorisaha on tarpeellinen työväline sekä kuluttajalle että ammattilaiselle, valikoimastamme löydät moottorisahat kaikkiin käyttötarkoituksiin. Moottorisahat soveltuvat niin polttopuiden pilkkomiseen kuin suurien puiden kaatamiseenkin. Moottorisaha on oiva apu kotipihalle, mökille tai metsätöihin. Valikoimastamme löydät Husqvarnan ja Milwaukeen laadukkaat akkusahat, sähkösahat ja polttomoottorikäyttöisetsahat.  

Mitä ottaa huomioon moottorisahan valinnassa? 

Moottorisahaa valitessa käyttötarkoitus vaikuttaa siihen, millä virtalähteellä toimiva moottorisaha kannattaa valita.  

Akkukäyttöinen moottorisaha on helppo ja vaivaton. Sahan käynnistys onnistuu helposti vain napista painamalla. Akkusaha ei vaadi juurikaan huolto toimenpiteitä, akkujen lataus ja tarvittaessa ketjujen kiristys ja teroitus riittävät. Akkusaha on hyvä valinta, jos saha on välillä pitkiä aikoja käyttämättä. Ylläpidoksi riittää, että lataat akut ennen käyttötaukoa ja muistat käyttää sahassa teräketju öljyä. 

Tuttujen bensakäyttöisten sahojen rinnalle on tullut sähkösahat, jotka ovat kehittyneet viime vuosina hyväksi vaihtoehdoksi myös ammattilaisille. Husqvarnan vahvat sähkömoottorit ovat tehneet sähkösahoista luotettavia ja tehokkaita. 

Polttomoottorikäyttöinen saha on loistava valinta vaativampiin töihin, kuten isojen puiden kaatamiseen ja karsimiseen. Polttomoottorisahan käyttäjänä riittää, kun pidät mukanasi laadukasta 2t-bensiiniä ja teräketju öljyä.  

Moottorisahojen lisävarusteet ja huolto 

Meiltä löytyy moottorisahaasi lisävarusteet, joilla parannat laitteesi käyttömukavuutta. 

Valikoimastamme löydät esimerkiksi eri kokoisia terälaippoja, teräketjuja, kuljetuslaatikoita, teroitustarvikkeita sekä pienkonepolttoaineet ja öljyt.  

Moottorisahan säännöllinen huoltaminen ylläpitää toimintavarmuutta ja pidentää laitteen käyttöikää. Olemme valtuutettu Husqvarna-huoltoliike, tutustu tarjoamiimme moottorisahojen huoltopalveluihin.   

Koulutetut asiantuntijamme auttavat sinua mielellään, jos sinulla tulee kysymyksiä mallistosta tai lisävarusteista! Lue lisää oikeanlaisen moottorisahan valinnasta. 

Liittyvät tuotteet