Oikeat konekaupat yhdistyivät

Oikea konekauppa tarkoittaa sitä, että kaikki verkostomme toimipaikat neuvovat asiakasta oikean tuotteen valinnassa ja huoltavat sekä korjaavat laitteet niin, että ne pysyvät käyttökunnossa. Meidän henkilöstömme antaa aina asiantuntevaa ja tarkoituksenmukaista käytönopastusta, jotta asiakas varmasti onnistuu laitteen käytössä. Oikeasta konekaupasta löydätkin aina oikeat tuotteet, osaavan ja laadukkaan huollon sekä laitteiden kausisäilytyksen. Oikean konekaupan verkostoon kuuluvat Kone-Viitasalo …

Lukuaika 1 min.

Oikea konekauppa tarkoittaa sitä, että kaikki verkostomme toimipaikat neuvovat asiakasta oikean tuotteen valinnassa ja huoltavat sekä korjaavat laitteet niin, että ne pysyvät käyttökunnossa. Meidän henkilöstömme antaa aina asiantuntevaa ja tarkoituksenmukaista käytönopastusta, jotta asiakas varmasti onnistuu laitteen käytössä. Oikeasta konekaupasta löydätkin aina oikeat tuotteet, osaavan ja laadukkaan huollon sekä laitteiden kausisäilytyksen.

Oikean konekaupan verkostoon kuuluvat Kone-Viitasalo Raisiosta, Flexo-Power Porvoosta ja Viitasaaren konetarvike. Jatkossakin asiakkaamme ovat erittäin tervetulleita asioimaan kaikissa toimipisteissämme paikan päällä, mutta nyt ostosten tekeminen on helppoa myös verkosta www.oikeakonekauppa.fi.