Onko trimmerin osto ajankohtaista – kurkkaa 7 kohdan muistilista trimmerin valintaan!

Trimmeri on monipuolinen työväline, jolla saa viimeisteltyä pihan siistiksi ja pääsee leikkaamaan sieltäkin mihin ruohonleikkurilla ei pääse. Näillä vinkeillä saat valittua tarpeisiisi sopivan trimmerin:

  1. Valitse sopiva runkoputken muoto: Kaarevalla runkoputkella varustetut trimmerit sopivat nurmikon ja kukkapenkkien reunusten siistimiseen, kun taas suoralla runkoputkella ja kulmavaihteilla varustetut trimmerit soveltuvat vaativampiin töihin, sillä niillä yltää mm. pensasaitojen alle.
  2. Hanki tarvittavat lisävarusteet: Suoralle runkoputkelle saatavilla oleva J-kahva auttaa estämään vahinkoja leikkuuterän lähellä. Jos haluat monipuolisemman trimmerin, harkitse jaettavalla runkoputkella varustettua combi-trimmeriä, johon voit liittää erilaisia lisälaitteita.
  3. Tutustu akkukäyttöisiin trimmereihin: Nykyaikaiset akkukäyttöiset trimmerit ovat kestäviä, hiljaisia ja lähes tärinättömiä eli ovat loistava vaihtoehto melu herkillä alueilla työskennellessä. Vaihtoakkujen tai reppuakun avulla pystyy työskentelemään kokonaisen työpäivän ajan.
  4. Valitse riittävän suuritehoinen trimmeri: Varmista, että trimmerissä on riittävästi tehoa ja nopea kiihtyvyys tehokasta leikkausta varten. Pienitehoinen trimmeri voi takertua helposti kasvillisuuteen ja siima katkeaa usein.
  5. Kiinnitä huomiota kahvojen mukavuuteen: Valitse trimmeri, jossa on mukavat kahvat, näin ehkäiset vammoja sekä ylirasittumista ja työskentely pysyy miellyttävänä.
  6. Helppo käynnistys ja sammutus: Varmista, että trimmerin moottorin käynnistäminen ja sammuttaminen on helppoa ja vaivatonta.
  7. Valitse kevyt trimmeri: Valitse käyttötarkoitukseen sopivan kokoinen ja kevyt trimmeri, jotta työskentely olisi helppoa ja vähentäisi selkärasitusta.

Noudattamalla näitä vinkkejä löydät käyttötarkoitukseesi sopivan trimmerin ja puutarhanhoito on miellyttävää ja tehokasta!

Liittyvät tuotteet