Vinkit jyrsimen valintaan

Jyrsimellä saa kätevästi muokattua nurmikon maaperää tai valmistella puutarhaa kylvöä varten. Näillä viidellä vinkillä, löydät tarpeisiisi sopivan jyrsimen:

  1. Käyttötarkoitus: Mieti ensin, mihin tarkoitukseen tarvitset jyrsintä. Onko kyseessä suuremman nurmikon tai pihan maaperän muokkaus, vai puutarhan kevyemmät työt, kuten kukkapenkkien tai kasvimaiden muokkaus.

  2. Jyrsinterät: Jyrsinterät sijaitsevat joko takana tai edessä. Takana olevat jyrsinterät soveltuvat erityisesti raskaampiin töihin, kuten tiiviin maan ja nurmikon muokkaukseen suurilla alueilla. Edessä olevat jyrsinterät puolestaan ovat hyödyllisiä kevyempiin puutarhatöihin ja tarkempiin muokkauksiin, kuten kukkapenkkien tai kasvimaiden valmisteluun.

  3. Työleveys: Suuremmat työleveydet sopivat avoimille suurille alueille, kun taas pienemmät jyrsimet ovat käteviä ahtaissa tiloissa ja tarkemmassa työskentelyssä.

  4. Lisävarusteet: Tarkista, mitä lisävarusteita jyrsimeen on saatavilla, kuten sammalen repijä, reunasiistijä, ilmaaja ja kyntövarusteet, tekevät jyrsijästä monikäyttöisemmän ja helpottavat erilaisista puutarhatöissä.

  5. Hallittavuus: Kiinnitä huomiota jyrsimen hallittavuuteen, esim. kantokahvat tai pyörät helpottavat jyrsimen siirtämistä ja hallintaa. Lisäksi tarkista, onko jyrsimessä peruutusvaihde, joka helpottaa työskentelyä ja kääntymistä ahtaissa tiloissa.

Näillä vinkeillä pääsee alkuun, mutta autamme mielellämme jyrsimen valinnassa!

Liittyvät tuotteet