Vinkit puutarhatraktorin valintaan

Puutarhatraktori on monipuolinen ja tehokas apuväline pihatöihin, sen avulla monet työt hoituvat vaivattomasti! Puutarhatraktoria valitessa kiinnitä huomiota näihin muutamiin seikkoihin, jotta löydät varmasti tarpeisiisi parhaiten sopivan traktorin:

Valitse tarkoitukseesi sopiva koko: Mieti puutarhasi koko ja esteet. Suuressa ja avoimessa puutarhassa kannattaa valita suuremman leikkuuleveyden traktori, kun taas paljon esteitä sisältävässä puutarhassa pienempi ja ketterämpi traktori voi olla parempi vaihtoehto. Husqvarna-puutarhatraktoreiden leikkuuleveys vaihtelee 77–137 cm välillä.

Leikkuumenetelmä: Jos haluat kerätä leikkuujätteen talteen ja saavuttaa siistin lopputuloksen, valitse integroidulla ruohonkerääjällä varustettu malli. Jos taas haluat nopean ja tehokkaan leikkuun, sivulle puhaltava traktori voi olla parempi vaihtoehto.

Lisävarusteet: Lisävarusteilla puutarhatraktorista saa muokattua monipuolisen avun ympäri vuotiseen käyttöön. Voit käyttää traktoria esimerkiksi lehtien keräämiseen, sammalen repimiseen, ilmaamiseen, lumenpuhdistukseen ja puutarhatyövälineiden kuljettamiseen. Lisäksi saatavilla on perävaunulisälaite, joka helpottaa puutarhanhoitoa entisestään.

Vaihteisto: Hydrostaattisella vaihteistolla varustetut traktorit ovat helpompia käyttää kuin manuaalivaihteistolla varustetut, koska vaihteisto mahdollistaa portaattoman säädön ajon aikana. Hydrostaattista vaihteistoa on kahta tyyppiä, poljinkäyttöinen ja vipukäyttöinen.

Nämä asiat huomioidessasi löydät varmasti puutarhatraktorin, joka sopii parhaiten tarpeisiisi ja auttaa sinua puutarhasi hoidossa ympäri vuoden! Meiltä löytyy myös huolto – ja korjauspalvelut, joten voit nauttia puutarhatraktorisi käytöstä pitkään ja huolettomasti.

Liittyvät tuotteet