Husqvarna Metsurin mitan vyöpidike

8,907,18alv. 24% | näytä alv. 0%

Tuotekuvaus

Yksinkertainen rakenne, kevyt. Voidaan säätää ja huoltaa ilman työkaluja. Nauhassa merkinnät molemmin puolin.

Toimituskulut

Toimituskulut riippuvat toimituksen koosta, painosta ja sijainnista. Voit myös ostaa tuotteen verkosta ja noutaa sen myymälästämme ilmaiseksi.

 • Tilauksesi toimitetaan hiilineutraalisti osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
 • Toimitus valitsemaasi Postin toimipaikkaan tai noutopisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
 • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana arkisin klo 8-17 sekä myös ilta-aikaan pk-seudulla ja suurimpien kaupunkien keskustoissa. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi.
 • Posti Kotipaketti toimitetaan asiakkaalle kotiin (kotiovelle), kun tilaus on kokonaisuudessaan toimitettavissa. Postin toimesta ollaan yhteydessä vastaanottajaan ja sovitaan toimituspäivä. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä.
 • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana. Vastaanottajaan ollaan erikseen yhteydessä jakeluajan sopimiseksi.

Lähetettävissä heti 6 kpl

kpl
Tuotetunnus (SKU): 5056975-00 Nopea toimitus

Tuotekuvaus

Yksinkertainen rakenne, kevyt. Voidaan säätää ja huoltaa ilman työkaluja. Nauhassa merkinnät molemmin puolin.

Tuotetiedot

 • Lisätiedot

  Tuotemerkki Husqvarna
  Tuoteseloste

  Metsurin mitan vyöpidike

  Tuotenimi lyhyt

  Metsurin mitan vyöpidike

  Tuotetunnus (SKU) 5056975-00