Husqvarna Siimapää Alloy Siimapää Alloy

33,4927,01alv. 24% | näytä alv. 0%

Tuotekuvaus

Tukeva, luotettava ja helposti ladattava siimapää. Soveltuu kaikille Husqvarna- siimoille. Erinomainen siiman lukitusmekanismi.Minimaalinen huollon tarve ja alhaisen leikkukorkeuden ansiosta hieno ja siisti leikkuujälki.

Toimituskulut

Toimituskulut riippuvat toimituksen koosta, painosta ja sijainnista. Voit myös ostaa tuotteen verkosta ja noutaa sen myymälästämme ilmaiseksi.

 • Tilauksesi toimitetaan hiilineutraalisti osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
 • Toimitus valitsemaasi Postin toimipaikkaan tai noutopisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
 • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana arkisin klo 8-17 sekä myös ilta-aikaan pk-seudulla ja suurimpien kaupunkien keskustoissa. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi.
 • Posti Kotipaketti toimitetaan asiakkaalle kotiin (kotiovelle), kun tilaus on kokonaisuudessaan toimitettavissa. Postin toimesta ollaan yhteydessä vastaanottajaan ja sovitaan toimituspäivä. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä.
 • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana. Vastaanottajaan ollaan erikseen yhteydessä jakeluajan sopimiseksi.

Lähetettävissä heti 4 kpl

kpl
Tuotetunnus (SKU): 5784482-01

Tuotekuvaus

Tukeva, luotettava ja helposti ladattava siimapää. Soveltuu kaikille Husqvarna- siimoille. Erinomainen siiman lukitusmekanismi.Minimaalinen huollon tarve ja alhaisen leikkukorkeuden ansiosta hieno ja siisti leikkuujälki.

Tuotetiedot

 • Pidempi käyttöikä

  Kestävyys 5/5

  Parhailla materiaaliyhdistelmillä varmistetaan pitkä käyttöikä.

  Heavy grass

  Paksu, karhea ruoho

  Paksulle ja karhealle ruoholle, ei kuitenkaan puuvartiseen kasvustoon.

  Siisti lopptulos

  Leikkuukorkeus lähellä maanpintaa

  Vankka rakenne ja sileät reunat saavat siimapään "kellumaan" maanpinnalla. Ruoho voidaan leikata läheltä maanpintaa, jolloin tuloksesta tulee erittäin siisti.

  Optimaalinen erilaisille ja eri pituisille siimoille

  Siimavalikoima

  Voidaan käyttää erilaisia ja eri pituisia siimoja. Siima voidaan lukita parhaalla mahdollisella tavalla.

 • Lisätiedot

  Tuotemerkki Husqvarna
  Tuotenimi lyhyt

  Siimapää Alloy

  Tuotetunnus (SKU) 5784482-01