Husqvarna Siimapää Superauto II Superauto II 1″

57,9046,69alv. 24% | näytä alv. 0%

Tuotekuvaus

Täysautomaattinen siimapää. Syöttää automaattisesti lisää siimaa, kun siima lyhenee. Siiman oikea pituus säätyy automaattisesti.

Toimituskulut

Toimituskulut riippuvat toimituksen koosta, painosta ja sijainnista. Voit myös ostaa tuotteen verkosta ja noutaa sen myymälästämme ilmaiseksi.

 • Tilauksesi toimitetaan hiilineutraalisti osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
 • Toimitus valitsemaasi Postin toimipaikkaan tai noutopisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
 • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana arkisin klo 8-17 sekä myös ilta-aikaan pk-seudulla ja suurimpien kaupunkien keskustoissa. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi.
 • Posti Kotipaketti toimitetaan asiakkaalle kotiin (kotiovelle), kun tilaus on kokonaisuudessaan toimitettavissa. Postin toimesta ollaan yhteydessä vastaanottajaan ja sovitaan toimituspäivä. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä.
 • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana. Vastaanottajaan ollaan erikseen yhteydessä jakeluajan sopimiseksi.

Lähetettävissä heti 6 kpl

kpl
Tuotetunnus (SKU): 5784471-01

Tuotekuvaus

Täysautomaattinen siimapää. Syöttää automaattisesti lisää siimaa, kun siima lyhenee. Siiman oikea pituus säätyy automaattisesti.

Tuotetiedot

 • Pidempi käyttöikä

  Kestävyys 4/5

  Parhailla materiaaliyhdistelmillä varmistetaan pitkä käyttöikä.

  Ruoho voidaan leikata erittäin lyhyeksi, läheltä maata

  Leikkaaminen läheltä maanpintaa

  Siimapään erikoismuotoilu mahdollistaa ruoho leikkaamisen erittäin läheltä maata.

  Automaattinen siimansyöttö

  Itsesäätyvä siiman pituus

  Kun siima on liian lyhyttä, se säätyy automaattisesti oikeanpituiseksi.

 • Lisätiedot

  Tuotemerkki Husqvarna
  Tuotenimi lyhyt

  Siimapää Superauto II

  Tuotetunnus (SKU) 5784471-01