Husqvarna Siimapää Trimmy SII M12

66,8953,94alv. 24% | näytä alv. 0%

Tuotekuvaus

Siimapää, jossa manuaalinen siimansyöttö. Siimaa syötetään manuaalisesti painamalla siimansyöttöpainiketta ja vetämällä siimasta.

Toimituskulut

Toimituskulut riippuvat toimituksen koosta, painosta ja sijainnista. Voit myös ostaa tuotteen verkosta ja noutaa sen myymälästämme ilmaiseksi.

 • Tilauksesi toimitetaan hiilineutraalisti osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
 • Toimitus valitsemaasi Postin toimipaikkaan tai noutopisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
 • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana arkisin klo 8-17 sekä myös ilta-aikaan pk-seudulla ja suurimpien kaupunkien keskustoissa. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi.
 • Posti Kotipaketti toimitetaan asiakkaalle kotiin (kotiovelle), kun tilaus on kokonaisuudessaan toimitettavissa. Postin toimesta ollaan yhteydessä vastaanottajaan ja sovitaan toimituspäivä. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä.
 • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana. Vastaanottajaan ollaan erikseen yhteydessä jakeluajan sopimiseksi.

Lähetettävissä heti 2 kpl

kpl
Tuotetunnus (SKU): 5784478-01

Tuotekuvaus

Siimapää, jossa manuaalinen siimansyöttö. Siimaa syötetään manuaalisesti painamalla siimansyöttöpainiketta ja vetämällä siimasta.

Tuotetiedot

 • Pidempi käyttöikä

  Kestävyys 4/5

  Parhailla materiaaliyhdistelmillä varmistetaan pitkä käyttöikä.

  Pitkäikäinen ja kestävä

  Kuulalaakeroitu siiman syöttönuppi

  Siima kuluu vähemmän ja kestää pidempään käytössä.

  Heavy grass

  Paksu, karhea ruoho

  Paksulle ja karhealle ruoholle, ei kuitenkaan puuvartiseen kasvustoon.

  Ei takerru

  Syöttönupissa laaja kosketuspinta

  Koneen käynti on tasaisempaa tätä siimapäätä käytettäessä.

  Helppo siimansyöttö ilman siimapään avaamista

  Siiman lataus

  Mahdollistaa siiman lataamisen ilman siimapään avaamista.

 • Lisätiedot

  Tuotemerkki Husqvarna
  Tuotenimi lyhyt

  Siimapää Trimmy SII

  Tuotetunnus (SKU) 5784478-01