-38%

Milwaukee Akkuketjusaha M12 FHS-602X

399,00 321,77alv. 24% | näytä alv. 0%

Suosittelemme mukaan

Yhteensä:

399,00

Tuotekuvaus

M12 FUEL™ HATCHET™ -ketjusahassa on voimaa katkaista 75 mm kovapuuta ja se tuottaa jopa 120 katkaisua yhden M12™ B4 -akun latauksella. Se on suunniteltu vastaamaan maisemointialan ammattilaisten ergonomia-, suorituskyky- ja kestävyystarpeisiin.

Sahan kompakti 2,3 kg muotoilu parantaa sahan hallittavuutta ja ohjattavuutta ahtaissa työskentelytiloissa. Helppo ketjun kiristin mahdollistaa nopean ketjun kireyden säätämisen.
Läpikuultava öljysäiliö helpottaa öljytason tarkastamista ja säädeltävän nopeuskytkimen avulla käyttäjä voi kontrolloida nopeutta täydellisesti. Kokometalliset kaatopiikit mahdollistavat ensiluokkaisen sahauksen ja automaattinen voitelulaite helpottaa käyttöä ja ketjun asianmukaista voitelua. Sisältää säilytyspaikan tulppa-avaimelle. Mukana toimitetaan 15 cm (6″) Oregon-laippa ja -ketju, kiristystyökalu ja laipan suojus.

FUEL™ yhdistää kolme MILWAUKEE®-teknologiaa: hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin, REDLITHIUM™-akun ja REDLINK PLUS™ -elektroniikan, mitkä tuottavat enemmän voimaa, käyttöaikaa ja -ikää. Saha toimii kaikilla MILWAUKEE® M12™ -akuilla.

Tuote sisältää

  • M12 FUEL™ HATCHET™ KETJUSAHA
  • 2kpl M12™ 6,0 AH AKKU
  • M12™ LATURI
  • HD BOX

Toimituskulut

Toimituskulut riippuvat toimituksen koosta, painosta ja sijainnista. Voit myös ostaa tuotteen verkosta ja noutaa sen myymälästämme ilmaiseksi.

  • Tilauksesi toimitetaan hiilineutraalisti osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
  • Toimitus valitsemaasi Postin toimipaikkaan tai noutopisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
  • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana arkisin klo 8-17 sekä myös ilta-aikaan pk-seudulla ja suurimpien kaupunkien keskustoissa. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi.
  • Posti Kotipaketti toimitetaan asiakkaalle kotiin (kotiovelle), kun tilaus on kokonaisuudessaan toimitettavissa. Postin toimesta ollaan yhteydessä vastaanottajaan ja sovitaan toimituspäivä. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä.
  • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana. Vastaanottajaan ollaan erikseen yhteydessä jakeluajan sopimiseksi.

Lähetettävissä heti 7 kpl

kpl