EGO Power+ on akkutyökalujen edelläkävijä

Uudet EGO Power+ -akkutyökalut tarjoavat polttomoottorikoneista tutun voiman ilman saastuttavia pakokaasuja ja merkittävästi hiljaisemmin. Valitse akkujärjestelmä, jolla säästät aikaa ja rahaa – lue lisää!

Vuonna 1993 perustettu EGO on lunastanut paikkansa yhtenä maailman suurimmista työkaluvalmistajista ja valmistaa vuodessa yli 10 000 000 akkukäyttöistä työkalua. Maailmanlaajuinen markkina-asema ja suuri tuotantovolyymi edellyttävät teknistä asiantuntijuutta, joka varmistaa että EGO Power+ -akkujen teknologia haastaa perinteiset akkutyökalut useammalla kuin yhdellä akselilla.

Akkutyökalujen suosio kasvaa kohisten

Siirtymä kohti vihreämpiä valintoja kasvattaa akkukäyttöisten työkalujen kysyntää jatkuvasti. Polttomoottorikäyttöisten työkalujen aika ei ole vielä kokonaan ohi, mutta yhä kasvava osuus työkaluja hankkivista asiakkaista harkitsee jo entistä tarkemmin polttomoottorin ja akun välillä. Puhtaampi ja vihreämpi energia on arvovalinta, johon on helppo samaistua – kunhan työkalujen tehosta tai suorituskyvystä ei joudu tinkimään.

EGO Power+ – tehokkaat akkutyökalut, joissa riittää voimaa

Uudet EGO Power+ -puutarhakoneet tarjoavat polttomoottorikoneista tutun voiman ilman saastuttavia pakokaasuja ja merkittävästi hiljaisemmin. Markkinoiden ensimmäiset akkukäyttöiset puutarhakoneet olivat kenties tehoiltaan vaatimattomia ja vaivalloisia, mutta teknologia on ottanut jättimäisiä kehitysharppauksia lyhyessä ajassa, ja vanhan uskomuksen akkukoneiden tehottomuudesta voi näillä puhein unohtaa.

EGO Power+ 56V akku jaksaa kaiken minkä sinäkin

EGO:n patentoitu teknologia hyödyntää innovatiivisia 56V litiumioniakkuja, joiden kaareva muotoilu nostaa suorituskyvyn uudelle tasolle ja takaa tarvitsemasi voiman kaikkiin työtehtäviin. Saattaa käydä jopa niin, että sinä hyydyt aiemmin kuin nämä tarmonpesät! Kaikki EGO Power+ -akut on suunniteltu tuottamaan sama määrät tehoa ja voimaa kuin polttomoottori – mutta puhtaammin, vihreämmin ja ympäristön kannalta kestävämmin. Akkukoneiden käyttö parantaa myös työergonomiaa, sillä akkulaitteet aiheuttavat vähemmän käsiä ja rankaa rasittavaa tärinää kuin polttomoottorikoneet.

Tehokas ja kestävä akku, joka ei kuumene

EGO Power+ -akkujen kaareva muoto parantaa jäähdytystä ja haihduttaa lämpöä tehokkaammin kuin perinteinen akku. Kaarevan muodon lisäksi tehokkaiden 56V akkujen kennot on päällystetty erityisellä Keep Cool™ -materiaalilla, joka johtaa lämpöä pois kennosta. Lämmön haihtumista parantaa myös akun kiinnittäminen laitteen ulkopuolelle, jolloin lämpö pääsee haihtumaan akusta vapaasti.

EGO Power+ säästää aikaa ja rahaa

Härkämäisen tehon lisäksi EGO Power+ -akut latautuvat erittäin nopeasti – pikalaturilla jopa 25 minuutissa. Erittäin nopea latausaika säästää työaikaa tärkeämpiin tehtäviin. Ylimääräistä säätämistä vähentää myös EGO Power+ -akkujen keskinäinen yhteensopivuus: kaikki EGO Power+ -akut sopivat kaikkiin EGO Power+ -koneisiin ilman erillisiä sovittimia. Et siis tarvitse omaa akkua jokaiseen laitteeseen, sillä yksi tehokas ja nopeasti latautuva EGO Power+ -akku hurauttaa käyntiin kaikki EGO Power+ -laitteet.

Kun latausaika on lyhyt ja epämääräiset akkusovittelut jäävät väliin, säästät arvokasta työaikaa. Mutta tiesitkö, että akkukäyttöisellä puutarhakoneella voit säästää myös selvää rahaa? Vuositasolla voitat jopa tuhansia euroja verrattuna bensiinikoneen käyttökustannuksiin.

Valitse luotettava työkaveri, joka pitää kustannukset kurissa ja työtehot tapissa, huomioi ympäristön, eikä pidä itsestään meteliä.

Tutustu EGO Power+ -valikoimaan

Liittyvät tuotteet

Liittyvät artikkelit