Husqvarna Pensasleikkuri 115iHD45, ilman akkua ja laturia

219,00176,61alv. 24% | näytä alv. 0%

Tuotekuvaus

Helppokäyttöisen Husqvarna 115iHD55 -pensasleikkurin käyntiääni on niin hiljainen, että sitä voi käyttää asuinalueilla muita häiritsemättä. Kestävä ja päästötön laite on erittäin suorituskykyinen, ja intuitiivinen näppäimistö helpottaa käynnistämistä. Tehokas hiiliharjaton moottori, savE™-tila ja Li-ion-akku pidentävät käyttöaikaa. Akku ja laturi eivät sisälly toimitukseen.

Toimituskulut

Toimituskulut riippuvat toimituksen koosta, painosta ja sijainnista. Voit myös ostaa tuotteen verkosta ja noutaa sen myymälästämme ilmaiseksi.

  • Tilauksesi toimitetaan hiilineutraalisti osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
  • Toimitus valitsemaasi Postin toimipaikkaan tai noutopisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
  • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana arkisin klo 8-17 sekä myös ilta-aikaan pk-seudulla ja suurimpien kaupunkien keskustoissa. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi.
  • Posti Kotipaketti toimitetaan asiakkaalle kotiin (kotiovelle), kun tilaus on kokonaisuudessaan toimitettavissa. Postin toimesta ollaan yhteydessä vastaanottajaan ja sovitaan toimituspäivä. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä.
  • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana. Vastaanottajaan ollaan erikseen yhteydessä jakeluajan sopimiseksi. Toimituskulut määräytyvät toimituksen koon, painon ja toimitusosoitteen perusteella. Suurten toimitusten ja pitkien matkojen osalta toimituskulut määräytyvät tilauskohtaisesti ja tarvittaessa olemme erikseen yhteydessä lopullisista toimituskuluista. Voit myös ostaa tuotteen verkosta ja noutaa sen myymälästämme ilmaiseksi.

Tilaustuote - normaali toimitusaika noin 2 viikkoa

kpl
Tuotetunnus (SKU): 9670983-01

Tuotekuvaus

Helppokäyttöisen Husqvarna 115iHD55 -pensasleikkurin käyntiääni on niin hiljainen, että sitä voi käyttää asuinalueilla muita häiritsemättä. Kestävä ja päästötön laite on erittäin suorituskykyinen, ja intuitiivinen näppäimistö helpottaa käynnistämistä. Tehokas hiiliharjaton moottori, savE™-tila ja Li-ion-akku pidentävät käyttöaikaa. Akku ja laturi eivät sisälly toimitukseen.

Tuotetiedot

  • Valitse savE™-tila, kun haluat mahdollisimman pitkän käyttöajan

    savE™

    Valitse olosuhteiden mukaan normaali tai savE™-tila sen mukaan, haluatko maksimitehon vai maksimikäyttöajan. Molemmissa tapauksissa tulos on loistava.

    Sama akkujärjestelmä sopii Husqvarnan kaikkiin akkutuotteisiin

    Sama akkujärjestelmä sopii kaikkiin

    BLi-akku on suunniteltu toistuvaa, vaativaa käyttöä varten. Se sopii Husqvarnan kaikkiin kannettaviin akkukoneisiin, mikä mahdollistaa akun nopean vaihtamisen trimmerin, puhaltimen, moottorisahan* ja pensasleikkurin välillä (*moottorisahassa on käytettävä BLi20/BLi200-akkua).

    Kevyt ja ergonominen muotoilu

    Kevyt ja ergonominen muotoilu

    100-sarjan pienikokoiset akkukoneet ovat kapearunkoisia ja ergonomisia. Tämän ansiosta ne ovat kevyitä ja hyvin tasapainotettuja, minkä ansiosta käyttömukavuus on erinomainen.

    Suuri vääntömomentti suhteessa painoon parantaa tehokkuutta ja luotettavuutta.

    Hiiliharjaton moottori

    Suuri vääntömomentti suhteessa painoon parantaa tehokkuutta ja luotettavuutta, vähentää melua ja pidentää käyttöikää.

    Alumiininen vaihdelaatikko varmistaa tehokkaan jäähdytyksen ja pitkän käyttöiän

    Kestävä vaihdelaatikko

    Aluuminen kestävä vaihdelaatikko varmistaa tehokkaan jäähdytyksen ja pitkän käyttöiän.

    Helppoa, hiljaista ja vapaata

    Johdotonta vapautta

    Ei bensiiniä, ei moottorin melua, ei suoria päästöjä – painat vain katkaisinta ja aloitat työt. Vahva 36 V:n Li-ion-akku on suunniteltu luotettavaan ja pitkäkestoiseen käyttöön sekä satoihin uudelleenlatauksiin. Husqvarnan edistyksellinen ja ympäristön huomioiva akkutuotesarja sisältää trimmereitä, moottorisahoja, pensasleikkureita ja puhaltimia.

    Hiljainen käyntiääni parantaa käyttömukavuutta, eikä häiritse ympäristöä

    Hiljainen käyntiääni

    Alhainen melutaso lisää käyttömukavuutta, eikä häiritse muita läheisyydessä olevia.

  • Lisätiedot

    Tuotemerkki Husqvarna
    Moottorityyppi

    BLDC (harjaton)

    Tuotenimi lyhyt

    115iHD45

    Terän väli

    25 mm

    Terän pituus

    45 cm

    Leikkuunopeus

    3000 leikkuuta/min

    Oksan max halkaisija

    25 mm

    Tuotetunnus (SKU) 9670983-01