Ammattitaitoinen mönkijöiden huoltopalvelu

Huollamme ammattitaidolla Can-Am- ja Polaris-mönkijät. Huollettu mönkijä takaa turvallisuuden lisäksi aina parhaan ajomukavuuden ja toimintavarmuuden myös vaativissakin olosuhteissa.

Mönkijät  

Mönkijät on muistettava huoltaa määräaikoihin mennessä. Ensimmäinen määräaikaishuolto on tehtävä heti viidenkymmenen käyttötunnin tullessa täyteen ja sen jälkeen sadan käyttötunnin välein. Huoltojen säännöllisistä ajankohdista on tärkeää pitää kiinni koneen turvallisen toimintakyvyn takaamiseksi ja mielekkään ajokokemuksen varmistamiseksi. Määräaikaishuoltojen lisäksi laitteet ovat usein syytä myös kausihuoltaa. Traktorimönkijät (SSV) 

Rinnakkain istuttavien SSV-ajoneuvojen eli ‘koppimönkijöiden’ huollot on suoritettava määräaikoihin mennessä. Huoltojen säännöllisistä ajankohdista on tärkeää pitää kiinni laitteen turvallisen toimintakyvyn takaamiseksi. Ensimmäinen määräaikaishuolto on tehtävä viidenkymmenen käyttötunnin kuluessa ja sen jälkeen sadan käyttötunnin välein. Määräaikaishuoltojen lisäksi laitteet kannattaa myös kausihuoltaa, koska huoltamaton laite voi olla käytössä arvaamaton ja aiheuttaa vahinkoja toimintahäiriöiden ilmetessä. 

Huolto- ja korjauspalvelumme  

Perushuollon aikana huollamme laitteen yleisimmät huoltoa tarvitsevat osat sekä asennamme ohjelmapäivitykset. 

Määräaikaishuolto kattaa kaikki valmistajan huolto-ohjelman velvoittamat tarkastukset sekä laitteen puhdistukset, voitelut ja nesteiden vaihdot. 

Vianselvityksen aikana emme huolla tai korjaa laitetta vaan selvitämme laitteessa olevan vian ja sovimme jatkotoimenpiteistä kanssasi. 

Löydät tarkemmat kuvaukset huoltopalveluiden sisällöstä ja pääset suoraan varaamaan mönkijähuoltoa huollon ajanvarauksesta

Liittyvät tuotteet

Liittyvät artikkelit