Suomen suosituin mönkijä on Polaris

Polaris on Suomen suosituin mönkijä, eikä syyttä! Tutustu Polarikseen ja Suomen suosituimman traktorimönkijän taustoihin.

Tiesitkö, että Polaris on Suomen suosituin mönkijä? Traficomin tilastot paljastavat, että mönkijämyynnin kärkipaikkaa pitää jo useamman vuoden meriiteillä Polaris, joka on siis kiistatta Suomen suosituin mönkijä! Lue lisää mönkijän valinnasta ja tutustu suosikkiin, joka on voittanut puolelleen kymmeniätuhansia suomalaisia jo kolmenkymmenen vuoden ajan!

Suomen suosituin – eikä suotta

Mönkijän valintaan liittyy monia näkökulmia aina budjetista ajo-ominaisuuksiin ja ulkonäköön. Suomessa rekisteröidään vuosittain tuhansia mönkijöitä, sillä pitkien etäisyyksien ja vaihtelevien kelien vuoksi mönkijä on Suomessa suosittu kulkupeli paitsi työkäytössä, myös monen nuoren arkiliikkumisessa.

Traktorikortilla ajettavia mönkijöitä eli traktorimönkijöitä rekisteröidään Suomessa vuositasolla tuhansittain. Suosituimman traktorimönkijän titteliä pitää hallussaan Polaris, joka on vakuuttanut käyttäjät erinomaisella hinta-laatusuhteellaan.

Suomen suosituimman mönkijän edut

Polaris-mönkijöillä on markkinoiden paras neliveto. Polariksen neliveto toimii automaattisesti ja se on helppo ja erittäin nopea kytkeä päälle tai pois. Polariksen kanssa matka ei tyssää pieneen ojaan!

Polariksen hallittavuutta helpottavat myös erittäin pieni kääntösäde ja korkea maavara. Ei rasittavaa peruuttelua vaikeissa paikoissa! Myös tehokas ja niukasti kuluttava moottori on mönkijässä etu, jota ei kannata sivuuttaa. Polariksen 570-kuutioisessa DOHC EFI -moottorissa piisaa reilusti tehoa hyötykäyttöön, mutta tankkauskulut eivät vie vararikkoon.

Tiesitkö, että Polaris-mönkijän saa myös sähkökäyttöisenä? Tutustu tästä!

Suosikkimönkijä jo 30 vuotta

Polaris-mönkijöitä on myyty Suomessa jo vuodesta 1994 ja myytyjen mönkijöiden kokonaismäärä hätyyttelee jo 70 000 nelipyöräistä sankaria. Polaris-mönkijöiden suosio rakentuu useiden ajettavuutta parantavien tekijöiden varaan, jotka varmistavat, että jokaikinen kilometri on nautinnollinen – sekä työkäytössä että vapaa-ajalla.

Polaris-mönkijöissä yhdistyvät ensiluokkainen neliveto, hyvä veto- ja kuormauskyky sekä harkitut ajo-ominaisuudet, jotka tekevät mönkijän ohjaamisesta ja hallinnasta helppoa. Hyvien ajo-ominaisuuksien lisäksi Polaris-mönkijät on suunniteltu turvallisuustekijät edellä, suorituskyvystä tinkimättä.

Suosittu mönkijä moneen eri käyttöön

Polaris-tuoteperhe kattaa laajan valikoiman mönkijöitä moniin erilaisiin tarpeisiin. Tarvitsitpa mönkijää arjen siirtymiin, raskaiden kuormien vetämiseen töissä tai mökillä tai harrastuskäyttöön metsällä, tallilla tai kalassa, löydät tarpeitasi vastaavan Polaris-mönkijän ja kattavan valikoiman lisävarusteita, joilla teet mönkijästä täydellisen kulkupelin kaikkiin olosuhteisiin. Polaris-koppimönkijöissä on vakiovarusteluna lämmityslaitteisto, joka pitää kylmän loitolla myös Suomen arvaamattomassa talvessa.

Polaris-koppimönkijät – ympärivuotinen suosikki

Arjen siirtymiin sopii erinomaisesti Polaris Ranger, jossa monikäyttöisyys yhdistyy käytännönläheiseen mukavuuteen. Polaris-koppimönkijät on varusteltu laadukkaalla lämmityslaitteistolla ja hyttipaketilla, jonka suojissa kelpaa ajella kesät talvet, kun kyytiin mahtuvat niin kaverit kuin varusteetkin. Ranger-mönkijöitä on saatavilla kahdelle rekisteröitynä Polaris Ranger 570 -mallina sekä kolmelle tai kuudelle hengelle rekisteröitynä Polaris Ranger 1000 -mallina. Suosikkimönkijän valikoimaa täydentävät Ranger Diesel ja sähkökäyttöinen Ranger EV sekä erityisesti metsästyskäyttöön kehitetty Ranger Hunter.

Tutustu Ranger-mallistoon

Myös tehoa ja suorituskykyä uhkuva sporttinen Polaris RZR taittuu arkimatkojen ajoneuvoksi. Alun perin vapaa-ajan vauhdikkaisiin seikkailuihin ja valmiille maastoreiteille suunniteltu RZR on myös suositun Race of Champions -kilpailun virallinen ajoneuvo ja siivittää maailman suosituimmat moottoriurheilutähdet näyttäviin suorituksiin jääradalla. Lue lisää Race of Champions -kilpailusta täältä.

Kilpakäyttöön suunniteltu RZR XP yhdistää ensiluokkaiset hallittavuusominaisuudet vankkaan turvallisuuteen, joka hakee vertaistaan. Valmiilla suljetuilla reiteillä kurvailuun kehitetty RZR Trail lisää ajamiseen vielä aavistuksen kovemman mukavuuskertoimen, joka varmistaa, ettei vauhdissa tarvitse himmailla.

Suomessa RZR on suosittu valinta urheilulliseen tyyliin mieltyneelle nuorelle mönkijäkuskille. Lämmitetyllä hytillä RZR toimii arkiajossa siinä missä käytännönläheinen Rangerkin, mutta lisää päivittäisiin siirtymiin ripauksen sporttisen tyylin luksusta.

Tutustu RZR-mallistoon

FUN FACT

RZR Trail -mönkijä on suunniteltu alun perin vauhdikkaaseen huviajoon valmiilla maastoreiteillä. RZR Trail -mönkijän leveys vastaa monissa maissa suosittujen maastoreittien sisäänkäynnillä sijaitsevaa puuporttia, joka toimii ohjenuorana reitillä sallitun ajoneuvon leveydelle. Reitille on ajettava tämän puuportin läpi, jotta liian suuret ajoneuvot saadaan pidettyä poissa reiteiltä. Vaikka vastaavia valmiita maastoreittejä tai puuportteja ei Suomessa käytetä, RZR Trail -mönkijän nimessä elää Polariksen perintö vauhdikkaiden reittien valloittamisesta.

Polaris-tankomönkijät – ketterä suosikki moneen menoon

Polaris Sportsman on ketterä mönkijä, josta on apua monenlaisissa töissä. Tätä jokapaikanhöylää käytetään laajasti myös eri viranomaisten apuna, mutta Sportsman on tuttu näky myös mökkipihoissa, talleilla ja erilaisten harrastusseurojen pihoissa. Sportsman-malliston kenties tunnetuin malli on kahdelle rekisteröity Sportsman 570, joka on helppo valinta arjen käänteisiin. Vaativaan työkäyttöön suosittelemme Sportsman 6×6 -mönkijää, jonka tehot eivät hyydy raskaankaan kuorman edessä.

Vauhtia ja vikkeliä käänteitä kaipaavan kannattaa suunnata katse kohti Sportsman XP 1000 -mönkijää, joka on kehitetty valloittamaan haastavatkin maastot. Pidempiin matkoihin suunniteltu Sportsman Touring tuo mönkijällä ajamiseen mukavuutta, jonka olemassaolosta et osannut edes haaveilla.

Jos mikään edellisistä ei vielä sytyttänyt tuiketta silmäkulmaan, tutustu kovaan ajoon kehitettyyn Sportsman Scrambler XP 1000 -mönkijään, joka on hiottu täydellisyyteen kaikkein vaativimmille mönkijäfaneille. Sportsman Scrambler yhdistää ennennäkemättömät maasto-ominaisuudet lyömättömään suorituskykyyn, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Tutustu Sportsman-mallistoon

Osta Suomen suosituin mönkijä nyt ja säästä jopa 2339 €* – toimitamme Polaris-mönkijät koko Suomeen!

*Voimassa 31.3. saakka, mikäli tarjousmalleja riittää. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Hintaan lisätään toimituskulut.

Tutustu Suomen suosituimpaan mönkijään Porin tai Helsingin myymälässä!

PORI
Radical Motors
Haapamäentie 2
MA-PE 9-17

HELSINKI
Koneliike Olenius
Isopellontie 3
MA-PE 8-17
LA 10-14

Liittyvät tuotteet

Liittyvät artikkelit