Mikä mönkijä kannattaa ostaa?

Mönkijä vaihtoehtoja on valtava määrä, joten oikeanlaisen mönkijän valitseminen voi olla haastavaa. Mallien, ominaisuuksien, käyttötarkoituksen, hinnoittelun ja rahoitusvaihtoehtojen välillä on paljon asioita, jotka kannattaa huomioida! Tämän oppaan avulla saat valittua tarkoitukseesi sopivan mönkijän! 

Mieti käyttötarkoitus 

Pohdi millaiseen käyttöön mönkijä tulee; tarvitsetko mönkijää maastoajoon, metsästykseen, työkäyttöön, tieliikennekäyttöön vai huviajeluun? Käyttötarkoitus vaikuttaa mönkijään tarvittaviin ominaisuuksiin, kuten kokoon, tehoon ja lisävarusteiden tarpeeseen. 

Tutustu eri mönkijätyyppeihin 

Urheilu – Sport-mönkijät ovat kevyitä, ketteriä ja tehokkaita! Sport-mönkijät on varustettu tasokkaalla jousitusjärjestelmällä isojen hyppyjen, kovien kolahdusten ja nopeiden käännösten käsittelemiseen. Teho on huipussaan ja lisävarusteiden avulla on loputtomia mahdollisuuksia mönkijän muokkaamiseen. 

Työkäyttö – Utility-mönkijät on suunniteltu tarjoamaan hyvää kuormankantokykyä, vetokykyä ja käytännöllisyyttä! Muista tarkistaa kuinka suuri kuormankantokyky, vetokyky ja polttoainetankki mönkijässä on. Tavaratelineet ja säilytystilat, kuten lava ja säilytyslokerot ovat loistavia tarvikkeiden ja välineiden kuljettamiseen ja säilytykseen. Lisävarusteilla saa muokattua aina mönkijästä tarkoituksiisi sopivan, kuten vinssi, etupuskuri, takarunko ja perävaunu voivat olla loistavia lisävarusteita.  

Vapaa-ajankäyttö – ATV-perheen monikäyttöinen jäsen. Vapaa-ajankäyttöön suunnitellut mönkijät soveltuvat erityyppisiin seikkailuihin ja tarjoavat loistavan vaihtoehdon työmönkijöiden ja urheilumönkijöiden väliltä.  

Nuoriso – Nuorten mönkijät ovat iän ja kykyjen mukaan mitoitettuja moottoreilla 70–250 cc. Niiden turvaominaisuudet ja helppokäyttöiset automaattivaihteistot sopivat täydellisesti nuoremmille ajajille! Can-Am Renegade EFI -malliston turvallisuus- ja käyttömukavuusominaisuudet, kuten sähkökäynnistys, sisäänrakennetut nopeudenrajoitusvaihtoehdot ja loistava ohjattavuus tekevät mönkijöistä täydellisiä aloitteleville nuorille ajajille! 

Mieti rahoitus vaihtoehtoja 

Mönkijän hintaan vaikuttavat suuresti mönkijän koko, ominaisuudet ja lisävarusteet. Rahoitus voi olla loistava vaihtoehto ATV:tä ostettaessa. Tutustu tarjoamaamme Järvi yksityisleasing vaihtoehtoon, joka on loistava valinta mönkijää hankkiessa. 

Kiinnitä huomiota luotettavuuteen ja huoltopalvelujen saatavuuteen

Valikoimastamme löytyy laadukkaat ja luotettavat Can-Am mönkijät. Laadukkaan mönkijän löytämisen lisäksi on tärkeää myös huoltaa mönkijää, jotta sen käyttövarmuus säilyy. Meiltä löytyy Can-Am ja Polaris mönkijöiden ammattitaitoinen huoltopalvelu ja asennamme mönkijääsi myös tarvitsemasi lisävarusteet! 

Liittyvät tuotteet