Mikä mönkijä kannattaa ostaa?

Mönkijöitä on markkinoilla valtava määrä, joten oikeanlaisen mönkijän valitseminen voi olla haastavaa. Mallien, ominaisuuksien, käyttötarkoituksen, hinnoittelun ja rahoitusvaihtoehtojen välillä on paljon huomioitavaa. Tämän oppaan avulla osaat valita sinulle parhaiten sopivan mönkijän! 

Mieti käyttötarkoitus 

Pohdi millaiseen käyttöön mönkijä tulee – tarvitsetko mönkijää maastoajoon, metsästykseen, työkäyttöön, tieliikennekäyttöön vai huviajeluun? Käyttötarkoitus vaikuttaa mönkijään tarvittaviin ominaisuuksiin, kuten kokoon, tehoon ja lisävarusteiden tarpeeseen. 

Tutustu eri mönkijätyyppeihin 

Urheilu – Sport-mönkijät ovat kevyitä, ketteriä ja tehokkaita! Sport-mönkijät on varustettu tasokkaalla jousitusjärjestelmällä isojen hyppyjen, kovien kolahdusten ja nopeiden käännösten käsittelemiseen. Teho on huipussaan ja lisävarusteiden avulla on loputtomia mahdollisuuksia mönkijän muokkaamiseen. 

Tutustu Sport-mönkijöihin: Can-Am Maverick Sport ja Polaris RZR

Työkäyttö – Utility-mönkijät on suunniteltu tarjoamaan hyvää kuormankantokykyä, vetokykyä ja käytännöllisyyttä! Muista tarkistaa kuinka suuri kuormankantokyky, vetokyky ja polttoainetankki mönkijässä on. Tavaratelineet ja säilytystilat, kuten lava ja säilytyslokerot ovat loistavia tarvikkeiden ja välineiden kuljettamiseen ja säilytykseen. Lisävarusteilla saat muokattua mönkijästä täydellisesti tarkoituksiisi sopivan. Valitse vinssi, etupuskuri, takarunko tai peräkärry tarpeidesi mukaan!  

Vapaa-ajankäyttö – ATV-perheen monikäyttöinen jäsen. Vapaa-ajankäyttöön suunnitellut mönkijät soveltuvat erityyppisiin seikkailuihin ja tarjoavat loistavan vaihtoehdon työmönkijöiden ja urheilumönkijöiden väliltä.  

Nuoriso – Nuorten mönkijät ovat iän ja kykyjen mukaan mitoitettuja moottoreilla 70–250 cc. Niiden turvaominaisuudet ja helppokäyttöiset automaattivaihteistot sopivat täydellisesti nuoremmille kuskeille. Can-Am Renegade EFI -malliston turvallisuus- ja käyttömukavuusominaisuudet, kuten sähkökäynnistys, sisäänrakennetut nopeudenrajoitusvaihtoehdot ja loistava ohjattavuus tekevät mönkijöistä täydellisiä aloitteleville nuorille ajajille! 

Joustava rahoitus helpottaa mönkijän hankintaa 

Mönkijän hintaan vaikuttavat suuresti mönkijän koko, ominaisuudet ja lisävarusteet. Mikäli kertasijoitus hirvittää, tutustu joustaviin rahoitusvaihtoehtoihin täältä.  

Säännöllinen huolto pidentää mönkijän käyttöikää ja varmistaa turvalliset kilometrit

Valikoimastamme löytyy kaksi mönkijöiden markkinajohtajaa – Can-Am ja Polaris. Huollamme sekä Can-Am-mönkijät että Polaris-mönkijät vuosien ammattitaidolla ja turvallisia kilometrejäsi vaalien. Huollon voit varata kätevästi netistä, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Varaa mönkijän huolto tästä.

Liittyvät tuotteet

Liittyvät artikkelit