Can-Am Vs. Polaris – vertailussa parhaat mönkijät  

Can-Am vai Polaris? Tutustu suosituimpiin mönkijöihin ja valitse omaan käyttöösi paras mönkijä!

Can-Am ja Polaris ovat nykyisten markkinoiden kaksi suosituinta mönkijämerkkiä. Molemmat valmistajat tarjoavat laajan valikoiman mönkijöitä eri käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin! Ominaisuudet kuten rengaskoko, painojakauma, polttoainetalous ja hinta erottavat näitä merkkejä toisistaan. Kumpi on parempi Can-Am vai Polaris Atv, on aina herättänyt kiivasta keskustelua. 

Polaris historia 

Vuonna 1954 moottorikelkkateollisuudelle perustettu Polaris on kasvanut vuosi vuodelta ja tarjoaa nyt laajan valikoiman tuotteita monilla eri segmenteillä. Asiakaspalvelu ja työntekijöiden tuella toimiva Polaris-huoltopalvelu on vertaansa vailla, mikä antaa asiakkaille mielenrauhaa. Laajemman tuotevalikoiman tarjoava Polaris voittaa Can-Amin arvovallassa ja historiassa. 

Can-Am historia 

Can-Amia verrataan usein Polarikseen sen alun vuoksi. Molemmat moottorikelkkateollisuudesta aloittaessaan Can-Am eteni hitaasti Kanadasta Amerikan markkinoille. Can-Am on ylpeä siitä, että se on ensimmäinen yritys, joka patentoi maailman ensimmäisen tela-ajoneuvon lumelle B7-moottorikelkalla. Can-Am ylpeilee tekniikan ja kilpa-ajon edistysaskelistaan ja vie voiton off-road kilpailussa. 

Mönkijät: Polaris 

Polaris ATV:n loistavat ominaisuudet näkyvät hyvin näissä kahdessa erinomaisessa mallissa:  

Sportsman high lifter -versio on suunniteltu mutaränneihin. 29,5 tuuman pyörät ja mutaränneihin suunniteltu vaihteisto mahdollistavat tämän mönkijän kulkevan kaikkialla. 

6 × 6 Sportsman, joka on suunniteltu vaativimpiin töihin. Tämä 6×6 erottuu joukosta, koska se on markkinoiden ainoa 6×6, johon mahtuu kaksi henkilöä. 

Mönkijät: Can-Am 

Can-Am ATV:n ominaisuudet päihittävät huomattavasti Polariksen. Outlander-mönkijä valikoimassa on kolmetoista erilaista pakettia, joista valita. Can-Am ei jätä mitään kiveä kääntämättä, ja etsitpä sitten mönkijää, joka toimii työkäytössä tai soveltuu loistavasti mutaränneihin niin Can-Amilta löytyy sopiva paketti. 

Can-Amilla on kaksi 6 × 6-mönkijää, joiden erottuva ominaisuus on se, että ne ovat markkinoiden tehokkaimmat 6 × 6-mönkijä, joissa on 1000 cc:n hirviö. Outlander pystyy hinaamaan 750 kg ja säilytystila on jopa 70 litraa. 

Can-Am vai Polaris ATV?

Kahden vankan, kovan ja erittäin kykenevän ATV-brändin vertailu onnistuu, mutta on vaikea sanoa kumpi vie voiton. Valitessasi tehokasta ja laadukasta mönkijää, tärkeintä on huomioida oma käyttötarkoituksesi ja tarvitsemasi ominaisuudet sekä lisävarusteet. Tutustu siis tarkkaan mönkijämerkkeihin ja -malleihin sekä niiden ominaisuuksiin ennen ostopäätöksen tekoa!  

Katso kaikki Can-Am -mönkijät

Katso kaikki Polaris-mönkijät

Liittyvät tuotteet

Liittyvät artikkelit