Ski-Doo Kypärä Exome Sport Radiant Helmet Yellow 2XL

429,00345,97alv. 24% | näytä alv. 0%

Tuotekuvaus

Näyttävä Exome Sport -kypärä moottorikelkkailuun. Kevyt ja kestävä komposiittikuori, huurustumaton lämmitetty visiiri, nopeasti avattava leukahihna ja viisi vaihdettavaa pehmusteosaa. D.O.T. -sertifioitu.

Toimituskulut

Toimituskulut riippuvat toimituksen koosta, painosta ja sijainnista. Voit myös ostaa tuotteen verkosta ja noutaa sen myymälästämme ilmaiseksi.

  • Tilauksesi toimitetaan hiilineutraalisti osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
  • Toimitus valitsemaasi Postin toimipaikkaan tai noutopisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa.
  • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana arkisin klo 8-17 sekä myös ilta-aikaan pk-seudulla ja suurimpien kaupunkien keskustoissa. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi.
  • Posti Kotipaketti toimitetaan asiakkaalle kotiin (kotiovelle), kun tilaus on kokonaisuudessaan toimitettavissa. Postin toimesta ollaan yhteydessä vastaanottajaan ja sovitaan toimituspäivä. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä.
  • Jaetaan vastaanottajan kotiosoitteeseen (kotiovelle) erikseen sovittuna ajankohtana. Vastaanottajaan ollaan erikseen yhteydessä jakeluajan sopimiseksi. Toimituskulut määräytyvät toimituksen koon, painon ja toimitusosoitteen perusteella. Suurten toimitusten ja pitkien matkojen osalta toimituskulut määräytyvät tilauskohtaisesti ja tarvittaessa olemme erikseen yhteydessä lopullisista toimituskuluista. Voit myös ostaa tuotteen verkosta ja noutaa sen myymälästämme ilmaiseksi.

Toimitus 1-2 viikkoa
Lähetettävissä heti 0 kpl

kpl
Tuotetunnus (SKU): 9290371410

Tuotekuvaus

Näyttävä Exome Sport -kypärä moottorikelkkailuun. Kevyt ja kestävä komposiittikuori, huurustumaton lämmitetty visiiri, nopeasti avattava leukahihna ja viisi vaihdettavaa pehmusteosaa. D.O.T. -sertifioitu.

Tuotetiedot

  • Lisätiedot

    Tuotemerkki Ski-Doo
    Tuotetunnus (SKU) 9290371410